Sushi Burger, το νέο trend του 2016

489

Σου αρέσει το sushi αλλά θέλεις και burger. Στο κόσμο του φαγητού δεν υπάρχει τελικά, όριο και τα μετά τα υβριδικά γλυκά ήρθαν και τα υβριδικά φαγητά, μετά το ramen burger ήρθε η ώρα του sushi burger!

Ας δούμε τι είναι το sushi burger το ρύζι έχει πάρει την θέση του ψωμιού και η γέμιση είναι είτε κάποιο ψαρικό, σε μορφή sashimi, αβοκάντο και κάποιο λαχανικό είτε με κοτόπουλο teriyaki,  ψητό σολομό ή απλά ένα σκέτο μπιφτέκι! Eννοείται, πως η τρέλα αυτή ξεκίνησε στην Ιαπωνία και μάλιστα από πολύ νωρίς, σχεδόν 30 χρόνια πριν, σε διάφορα fast food chains. Έχει πλέον πολλούς fans και ειδικότερα τους λάτρεις την υγιεινής διατροφής και φυσικά είναι ένα trend που πέρασε στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς μεγάλη καθυστέρηση!

Στα social media θα βρεις πολλά τέτοια παραδείγματα δεν έχεις παρά να τα αναζητήσεις με το hashtag #sushiburger και να δεις διαφορετικές επιλογές και που ξέρεις μπορεί να σου ανοίξει και η όρεξη για ένα λαχταριστό sushi burger!

Εσύ τι λες, θα το δοκίμαζες;

Αν δε σε εντυπωσιάζει και είσαι πιο «παραδοσιακός» στο σούσι, μπορείς να απολαύσεις τις επιλογές που έχουν τα εστιατόρια που μετέχουν στο Athens Sushi Restaurant Week!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close