Strawberry Pizza: Να σου κρατήσουμε ένα κομμάτι;

705

Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσουν τα φρούτα. Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει επίσης και η πίτσα. Ωστόσο συνδυάζοντας αυτά τα δύο, το αποτέλεσμα ενδέχεται να είναι αμφιλεγόμενο. Σκέψου για παράδειγμα την πίτσα με τον ανανά, η οποία αγαπήθηκε πολύ και συνδυάστηκε με κοτόπουλο και barbecue σως, αλλά παράλληλα καταδικάστηκε από πολλούς που θεωρούν ακόμα και σήμερα ότι φρούτο και αλμυρό δεν ταιριάζουν. Tα έμαθες όμως για το τελευταίο food trend;

strawberry pizza
Από την πίτσα με τον ανανά στην πίτσα με τις φράουλες! Κι όμως ορισμένα εστιατόρια-πιτσαρίες τη σερβίρουν! (Πηγή: cookieandkate.com)

Πριν λίγες ημέρες στο Twitter, ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με τις αλμυρές πίτσες και τον συνδυασμό τους με φρούτα, αναφέροντας το τελευαταίο trend, την strawberry pizza, δηλαδή πίτσα με φράουλες! Όπως καταλαβαίνεις, το θέμα αυτό έγινε viral, με ένθερμους υποστηρικτές, αλλά και πολλούς που είναι κατηγορηματικά αντίθετοι.

strawberry pizza
To post που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στο Twitter

Αν και μερικοί άνθρωποι δοκιμάζουν εύκολα περίεργους συνδυασμούς και είναι υπέρ των συστατικών της strawberry pizza,το μεγαλύτερο μέρος του Twitter είναι κατηγορηματικά αντίθετο. Η απάντηση συνοψίστηκε ωραία από έναν χρήστη του Twitter, ο οποίος ανέφερε ότι “όλοι αυτοί που τρώνε αλλά και δεν τρώνε την πίτσα με τον ανανά, πρέπει να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να νικήσουν αυτό το κακό“, εννοώντας της strawberry pizza.

strawberry pizza
H απάντηση στο post με τη strawberry pizza που έγινε viral

 

Βάσει γευστικών συνδυασμών βέβαια, ο συνδυασμός της φράουλας με το τυρί στη strawberry pizza, δεν είναι υπερβολικός, από τη στιγμή που φρούτα και τυριά ανέκαθεν συνδυαζόντουσαν μαγευτικά μαζί.  Γευστικά, η οξύτητα της φράουλας μαζί με τη γλυκύτητα του τυριού, δημιουργεί ένα γευστικά ολοκληρωμένο συνδυασμό γεύσης. Πολλοί έχουν αγαπήσει την γλυκιά πίτσα, με σοκολάτα και φράουλες. Αλλά μια αλμυρή πίτσα, με φράουλες από πάνω; Η strawberry pizza αναμένεται να αγαπηθεί και να καταδικαστεί από πολλούς όπως ο προκάτοχος της, η πίτσα με ανανά; Τα σχόλια δικά σου….


 

Εάν θες να πάρεις την εκδίκηση σου και να βγεις με την παρέα σου να απολαύσεις τις κλασικές αγαπημένες σου γεύσεις πίτσας, έχουμε να σου προτείνουμε τις καλύτερες πιτσαρίες στην Αθήνα!

 

Ποιά φράουλα, θα βγω για ιταλική πίτσα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή Άρθρου: mashable.com

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close