Βόλτα στις ψαροταβέρνες της Θεσσαλονίκης

512

Στη χώρα που ζούμε δε θα μπορούσαμε παρά να αγαπάμε το καλό ψαράκι και τα ωραία ποτά, όπως το αγαπημένο ούζο, με τα οποία μπορούμε να το συνοδεύσουμε. Ποιος θα έλεγε όχι σε μία μερίδα καλοτηγανισμένα καλαμαράκια ή σε μερικά φρέσκα μπαρμπούνια ή στα νόστιμα οστρακοειδή; Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εμείς βρήκαμε για εσάς πέντε προτάσεις για ψαροταβέρνες στη Θεσσαλονίκη, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα παραπάνω.

Ο Βυθός είναι μια ψαροταβέρνα που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, με άφθονα ψάρια ημέρα και φρέσκα θαλασσινά σε μεγάλη ποικιλία. Τηγανητό χταπόδι, μαριναρισμένη κουτσομούρα και μαρινάτος γαύρος είναι μόνο μερικά από αυτά που υπάρχουν στον κατάλογο.

Το Νησί προσφέρει σε αυτούς που θα το επιλέξουν ωραίες γεύσεις από φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και μεζέδες με τη συντροφιά λαϊκών ακουσμάτων. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα βραστά χόρτα και την ψαρόσουπα.

Η Ψαροταβέρνα ο Γιάννης προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ψάρια και θαλασσινά. Εκεί θα βρείτε λαβράκια, τσιπούρες, μουρμούρες, σπάρους, γαρίδες αλλά πολύχρωμες και δροσερές σαλάτες, μαζί με κρασί, ούζο και τσίπουρο.

Η ψαροταβέρνα Κάλυμνος  στην Καλαμαριά  διαθέτει ένα παραδοσιακό και παρεΐστικο περιβάλλον, ιδανικό για εξόδους παρεών. Τα φρέσκα θαλασσινά και ψάρια τους όπως επίσης και ο χώρος του μαγαζιού σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

Το Μαϊάμι Fish&Sea είναι μια ψαροταβέρνα της Θεσσαλονίκης από το 1945 με ολόφρεσκες γευστικές προτάσεις. Πρόκειται για ένα μαγαζί που προσανατολίζεται στην ποιότητα ενώ θα βρείτε επιλογές, όπως μύδια αχνιστά, ριζότο θαλασσινών, λαυράκια, συναγρίδες και πολλά άλλα που μπορούν να ικανοποιήσουν της απαιτήσεις σας.

Εάν σας ανοίξαμε την όρεξη για γεύμα σε ψαροταβέρνα, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στην ψαροταβέρνα της επιλογής σας και απολαύστε τα προνόμια του loyalty club μας.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close