Βγαίνουμε στα καλύτερα μπριζολάδικα στην Αθήνα

8.5K

Ψάχνεις για steakhouse στην Αθήνα; Πάρε την οικογένειά σου ή την παρέα σου και ελάτε να δούμε μαζί. Τα στέκια των κρεατοφάγων, είναι γεγονός! Ψάξαμε αρκετά και σου προτείνουμε 13 από τα καλύτερα μπριζολάδικα στην Αθήνα για να φας καλό, ποιοτικό και νόστιμο κρέας της επιλογής σου.

 

1. Prime Cut, Μαρούσι

steakhouse στην Αθήνα

Σου αρέσει να δοκιμάζεις συνέχεια τα νέα steakhouse στην Αθήνα, για να ανακαλύπτεις κάθε φορά πρωτότυπες και ζουμερές γεύσεις; Σου βρήκαμε το ιδανικό steak house, που θα θέλεις να πας ξανά και ξανά. Το όνομά του…Prime Cut και βρίσκεται στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Προσφέρει κρέας άριστης ποιότητας, προερχόμενο από τις καλύτερες φάρμες της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής και των Η.Π.Α., εξειδικευμένο στο ribeye.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Επιλογή που σίγουρα δε θα μετανιώσεις, είναι το μοσχαρίσιο φιλέτο Γαλλίας, η ταλιάτα από Ελληνικό μοσχαρίσιο φιλέτο και το μοναδικό σε γεύση Black Angus Αυστραλίας.

 

Κλείσε στο Prime Cut

 


2. Μπριζολάκια.gr, Κυψέλη

steakhouse στην Αθήνα

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια που προσφέρουν πιάτα αποκλειστικά για κρεατοφάγους, ακούει στο όνομα Μπριζολάκια.gr. Βρίσκεται στην περιοχή της Κυψέλης και διαθέτει το πιο φωτεινό και άνετο περιβάλλον, που θα βρεις σε grill εστιατόριο.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το εστιατόριο Μπριζολάκια.gr, φημίζεται για τα λαχταριστά χοιρινά μπριζολάκια του, τη ζουμερή μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα του, αλλά και τα αρνίσια παϊδάκια του. Ακόμα εδώ είσαι;

 

Κλείσε στο Μπριζολάκια.gr

 


3. Steak Alive, Κορυδαλλός

steakhouse στην Αθήνα

Θέλεις έναν top προορισμό για κρέας στην περιοχή του Κορυδαλλού; Είμαστε σίγουροι πως το Steak Alive, θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι. Στεγάζεται σε μία νεοκλασική μονοκατοικία του 1936, διαθέτοντας στοιχεία σύγχρονης urban αισθητικής, λευκά σκαλιστά ταβάνια και ανθρακί τοίχους. Το άψογο σέρβις του και οι πολλές και νόστιμες ελληνικές grill επιλογές του θα σε κάνουν να το αγαπήσεις.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε ζουμερό rib eye, picanha, δίκιλη μπριζόλα τόμαχοκ, φιλέτο διάφραγμα από τη σχάρα και σαλάτα κοτόπουλο με σπανάκι, τραγανό προσούτο, μανιτάρια, ραπανάκι, βινεγκρέτ καπνιστού μπέικον, γεμιστά μανιτάρια πορτομπέλο με σπανάκι, τυρί ταλαγάνι και αγκινάρα, μπουράτα με φρυγανισμένο ψωμί και χειροποίητο λουκάνικο μοσχάρι Ευβοίας από ορεκτικά.

 

Κλείσε στο Steak Alive

 


4. Ο Άμπακος, Κέντρο Πειραιά

steakhouse στην Αθήνα

Θέλεις να βρεις ένα steakhouse στην Αθήνα για να γίνει το νέο στέκι με την παρέα; Ζήσε την αποθέωση του απόλυτου BBQστο εστιατόριο Άμπακος στη θρυλική Τρούμπα, ακριβώς στο κέντρο του Πειραιά. Μεγάλος και φωτινός χώρος, μοντέρνα διακόσμηση, out of the wood decor και urban πινελιές συνδυασμένα με διεθνή πιάτα, για τους λάτρεις του κρέατος. Χαλάρωσε στους άνετους καναπέδες του ή στα τραπεζάκια του στοκαι απόλαυσε με την παρέα σου το πλούσιο μενού του.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Παράγγειλε χοιρινή ή μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα και πανσετάκια ψημένα στο ξυλόφουρνο που λιώνουν στο στόμα.

 

Κλείσε στο εστιατόριο Άμπακος 

 


5. Wolves of kitchen, Νέο Ψυχικό

steakhouse στην Αθήνα

Συνέχεια του ξακουστού Wolves of Kitchen στον Ορνό της Μυκόνου, αποτελεί το νέο εστιατόριο Wolves of Kitchen στην περιοχή του Νέου Ψυχικού. Αγαπημένος προορισμός όλων όσων αγαπούν το καλό ελληνικό κρέας και την Ελληνική – Δημιουργική κουζίνα, εκπλήσσει όλους του επισκέπτες του με τις νόστιμες και ποιοτικές του προτάσεις.  Η ανοιχτή κουζίνα που διαθέτει, με όλες τις λαχταριστές μυρωδιές να γεμίζουν τον χώρο, το καπνιστήριο κρεάτων, αλλά και το ψυγείο σιτέματός του, αρκούν για να σε κάνουν να το λατρέψεις και να το κάνεις νούμερο ένα επιλογή σου για κρέας στα Βόρεια Προάστια.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε μαριναρισµένο µοσχαρίσιο φιλέτο µε καπνιστή λαχανοσαλάτα, μία ζουμερή porterhouse 1500gr, Tomahawk 1800gr και αν θες κάτι το διαφορετικό το εξαιρετικό κριθαρότο µε κρέµα παρµεζάνας και µοσχαρίσια µάγουλα.

 

Κλείσε στο Wolves of Kitchen

 


6. Βεντήρη Roast House, Ιλίσια

Ένας επιβλητικός χώρος με εντυπωσιακή αισθητική, μας ανοίγει τις πόρτες του στα Ιλίσια. Στο εστιατόριο Βεντήρη Roast House, μπορείς να απολαύσεις στον ίδιο χώρο από τη μία πλευρά την ανοιχτή κουζίνα, με τις σούβλες, τις σχάρες και τον ξυλόφουρνο για να σου ανοίγουν την όρεξη και από την άλλη πλευρά το ψυγείο με την πλούσια συλλογή τυριών που διαθέτει.

e-table tip: Παράγγειλε νοστιμότατο σουβλιστό γουρουνόπουλο γάλακτος, με τρυφερή σάρκα και κριτσανιστή πετσούλα και μοσχαρίσιο συκώτι καλοψημένο στη σχάρα.

 

Κλείσε στο Βεντήρη Roast House

 


7. Barabicu, Ψυχικό

steakhouse στην Αθήνα

Ο απόλυτος προορισμός για κρέας στο Νέο Ψυχικό, είναι το εστιατόριο Barabicu. Μοντέρνος χώρος που δίνει την αίσθηση πως βρίσκεσαι σε κάποιον εξωτικό προορισμό, εκλεκτή εξυπηρέτηση και ποιοτικά κρέατα σερβιρισμένα ψητά στην σχάρα, είναι αυτά που προσφέρει στους επισκέπτες του.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Πάρε μια σαλάτα, παράγγειλε κάτι να πιείς και περίμενε να σου έρθει το απόλυτο πιάτο στο τραπέζι σου: Εκλεκτό κοτόπουλο σχάρας, rib eye και black angus steak είναι έτοιμα και σε περιμένουν.

 

Κλείσε στο Barabicu

 


8. K Grill, Καλλιθέα 

steakhouse στην Αθήνα

Το Κ.Grill στην Καλλιθέα αποτελεί σημείο συνάντησης των κρεατοφάγων της περιοχής.  Όλα τα κρέατα είναι ελληνικής προέλευσης και τα πάντα προετοιμάζονται από την αρχή στο χώρο του καταστήματος με ποιοτικές πρώτες ύλες. Το K.Grill είναι μέλος του ομίλου Καστελόριζο και έχει σαν σήμα κατατεθέν το χειροποίητο σουβλάκι, τα αρνίσια παϊδάκια  από την Αιτωλοακαρνανία και τα φοβερά μπριζολάκια.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε σουβλί μοσχάρι γάλακτος, νόστιμη μακαρονάδα με απάκι, μπριζολάκια χοιρινά με σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου, μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος, Tomhawk 800gr  και μοσχαρίσια φιλετάκια με μπύρα και μανιτάρια.

 

Κλείσε στο Κ.Grill

 


9. Το Μαντρί, Γλυφάδα

steakhouse στην Αθήνα

Ο νούμερο ένα προορισμός για κρέας σε όλα τα Νότια Προάστια είναι το εστιατόριο Μαντρί. Βρίσκεται στο βουνό της Τερψιθέας στην Γλυφάδα, με θέα όλον τον Σαρωνικό, διαθέτει ζεστό περιβάλλον και παντρεύει το παραδοσιακό με το σύγχρονο, προσφέροντας άψογο κρέας απευθείας από τη φάρμα των ιδιοκτητών.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Κοκορέτσι, παϊδάκια γάλακτος και προβατίνα είναι μερικές από τις πολλές επιλογές σου. Θέα έχει, τζάκι έχει, καλό φαγητό έχει. Τι άλλο μπορεί θέλει κανείς;

 

Κλείσε στο Μαντρί

 


10. Μαύρος Χοίρος, Χαλάνδρι

steakhouse στην Αθήνα

Ένα ακόμα στέκι για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας, είναι το εστιατόριο Μαύρος Χοίρος στο Χαλάνδρι. Ξεχωριστή και μοντέρνα διακόσμηση με urban στοιχεία, σε ταξιδεύουν σε grill εστιατόριο του εξωτερικού. Ας μπούμε όμως στο κυριολεκτικά στο ψητό.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Κλασικά πιάτα με μοντέρνες επιρροές, όπως μοσχαρίσια ταλιάτα, καραμελωμένη πανσέτα στην σούβλα και rib eye, αλλά και μπριζόλα μαύρου χοίρου, θα σε κάνουν να σου τρέχουν τα σάλια.

 

Κλείσε στο Μαύρο Χοίρο

 


11. Buffalo Prive, Νέα Φιλαδέλφεια

steakhouse στην Αθήνα

To Buffalo Prive είναι ένα ακόμα αγαπημένο steakhouse στην Αθήνα, συγκεκριμένα στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Σε έναν φιλόξενο, μοντέρνο και πολυτελή χώρο, θα απολαύσεις δροσερές σαλάτες και ψητά εκλεκτά κρέατα που προέρχονται από όλη την Ελλάδα, την Αργεντινή, την Αυστραλία, την Ουρουγουάη, την Ισπανία και τη Σκωτία.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε μπριζόλα αγελάδα Ισπανίας, tomahawk buffalo Γαλλίας, φιλέτο ana paula Ουρουγουάης και βουβαλίσια μπριζόλα Σερρών.

12. Magna Grecia Steak Bistro-Rotisserie, Κολωνάκι

steakhouse στην Αθήνα

Επόμενη στάση για steakhouse στην ΑθήναMagna Grecia – Antica Macelleria Carnicero, που θα γίνει η νούμερο ένα επιλογή σου για μία έξοδο για φαγητό στο κέντρο. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Yoleni’s στο Κολωνάκι και έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις μοναδικές κοπές κρέατος του Carnicero Meat & Delicatessen που διαθέτει. Το μενού του διαθέτει 35 διαφορετικές επιλογές πιάτων, με υψηλής ποιότητας κρέατα και άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, ενώ ταυτόχρονα παρέχετε η δυνατότητα να προμηθευτείς εκλεκτά κρέατα σε πρωτότυπες προτάσεις σερβιρίσματος και για το σπίτι.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε panino (σάντουιτς με χειροποίητο ψωμί) με προβολόνε, παρμεζάνα και μπρι, μπιφτέκι από κόντρα φιλέτο κομμένο στο χέρι, μοσχαρίσιο συκώτι γάλατος, με ψητά κρεμμύδια και μπαλσάμικο πάνω σε polenta, ενώ αν είσαι ο vegan της παρέας, μπορείς και εσύ να επισκεφθείς το εστιατόριο μαζί με τους φίλους σου και να δοκιμάσεις πατάτες και μανιτάρια στον φούρνο με σάλτσα λευκού κρασιού και μυρωδικών.

 

Κλείσε στο Magna Grecia

 


13. ΧΗ.ΜΑ, Άλιμος

steakhouse στην Αθήνα

Τελευταία πρόταση για τα καλύτερα μπριζολάδικα στην Αθήνα είναι το εστιατόριο ΧΗ.ΜΑ στον Άλιμο, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ταβέρνες της Βάρης σε ποιότητα και ποσότητα κρέατος. Αν προτιμάς αίσθηση μοντέρνας ταβέρνας, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, και εκλεκτό κρέας, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος.

steakhouse στην Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε μία από τις ποικίλες επιλογές νόστιμων πιάτων με κρέας, όπως ζουμερές μπριζόλες, κοντοσούβλι, κοκορέτσι και συκώτι γάλακτος και θα μας θυμηθείς!

 

Κλείσε στο ΧΗ.ΜΑ

 


 

Βγες για κρεατοφαγία δίχως όρια στην Αθήνα

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close