Η παραδοσιακή Σανέλ στο Χαλάνδρι

201

Αν η λέξη σανέλ σου φέρνει στο μυαλό κάτι γαλλικό, σημαίνει ότι δεν έχει επισκεφτεί ακόμα την ταβέρνα Σανέλ στο Χαλάνδρι, ένα μέρος ιδανικό για να φας καλό ψητό κρέας και πολλά άλλα παραδοσιακά φαγητά ταβέρνας.

Η κυρία Παγώνα αποφάσισε να μεταφέρει την μαστοριά του καλού φαγητού από τις Λιβανάτες στο κέντρο του Χαλανδρίου, σε ένα χώρο με ρουστίκ διακόσμηση πάνω στην πλατεία, που σημαίνει ότι τώρα που ανοίγει ο καιρός είναι ιδανικό μέρος για να κάτσεις στα έξω τραπεζάκια για φαγητό!

Εσωτερικά, το περιβάλλον θα σου θυμίσει καφενείο-μπακαλοταβέρνα του χωριού με το μεγάλο ψυγείο γεμάτο τυριά και άλλα προϊόντα να ξεχωρίζει! Τα κρεμαστά σκόρδα και αποξηραμένες πιπεριές προσθέτουν στον ρουστίκ χαρακτήρα του και λίγο πιο δίπλα θα δεις ένα μικρό μανάβικο.

Ο κατάλογος του Σανέλ είναι γεμάτος με παραδοσιακά εδέσματα, όπως κοντοσούβλι, ψητά μπριζολάκια, λουκάνικα με αυγά και φανταστικές τηγανητές πατάτες με κιμά και τυρί που αρέσουν και στον πιο απαιτητικό! Κρασί, ούζο και τσίπουρο θα συνοδεύσουν ιδανικά ότι κι αν παραγγείλεις!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις κράτηση εγκαίρως γιατί η ταβέρνα Σανέλ είναι διαρκώς γεμάτη. Εξασφάλισε τραπέζι για σένα και την παρέα σου κάνοντας κράτηση μέσα από το e-table.gr!

Κάνε Κράτηση στο Σάνελ

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close