Τα καλύτερα ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο

1.4K

Για το πρώτο ραντεβού,  για τον εορτασμό μίας επετείου, για του Αγίου Βαλεντίνου, για μία ιδιαίτερη περίσταση τέλος πάντων, είναι πάντα χρήσιμο να έχουμε στα ραντάρ μας κάποιο ρομαντικό εστιατόριο του γούστου μας. Είναι γνωστή, άλλωστε, η παροιμία ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι κι εμείς δε θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο! Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μερικά από τα αγαπημένα ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο, για να μην ψάχνεστε στο επόμενο μεγάλο ραντεβού.

Όταν σκεφτόμαστε ένα ιδιαίτερο ρομαντικό δείπνο, τι έρχεται πρώτα στο μυαλό αν όχι ένα γαλλικό εστιατόριο; Ξεκινώντας, λοιπόν, από τη Λευκωσία, έχουμε να προτείνουμε το Brasserie Au Bon Plaisir, γαλλικό εστιατόριο στην Αγλαντζιά. Εκλεπτυσμένες γεύσεις γαλλικής προέλευσης, που συνοδεύονται από εξαιρετικό κρασί και όλα αυτά σε έναν χώρο λιτό κι απέριττο, ταυτόχρονα όμως ατμοσφαιρικό και βαθύτατα ρομαντικό. Στο Brasserie Au Bon Plaisir θα βρεις φρέσκα θαλασσινά, όπως φρέσκα μύδια και τα στρείδια που παραδίδονται κάθε εβδομάδα από τη Γαλλία και εκλεκτά κρέατα, όπως μπριζόλες που σερβίρονται με πολλές λαχταριστές σάλτσες.

ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο
Το ατμοσφαιρικό Brasserie Au Bon Plaisir

Στρέφοντας το βλέμμα προς τη Λεμεσό, το Dionysus Mansion αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για ένα ρομαντικό μεν ανεπιτήδευτο δε δείπνο. Σερβίρει πρώτης ποιότητας ελληνική και κυπριακή κουζίνα, σε μία δημιουργική εκδοχή της, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει ο χώρος: απλή διακόσμηση, με έντονη της παρουσία της πέτρας και κάποιες πιο σικ λεπτομέρειες, λουσμένος με διακριτικό φως που θα δώσει τον σωστό τόνο στο ραντεβού σας.

Ρομαντικές βραδιές στο Dionysus Mansion

Λίστα με ρομαντικά εστιατόρια, που να μην περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα με θέα στη θάλασσα, δεν υπάρχει κι η δική μας δεν μπορούμε παρά να περιλμβάνει το  Sunset Breeze Restaurant & Lounge. Στην Πάφο, πολύ κοντά στην παραλία, είναι όπως ακριβώς περιγράφει το όνομά του: το απόλυτο μέρος για χαλάρωση για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα. Περιποιημένα πιάτα με μεσογειακές επιρροές από τον βραβευμένο σεφ του εστιατορίου, καθώς και εξαιρετικά επιδόρπια.

ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο
Sunset Breeze Restaurant & Lounge, εστιατόριο ιδανικό για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα

Επόμενη μας πρόταση για ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο είναι το γαλλικό εστιατόριο French Rendez-Vous, στις ΦοινικούδεςΈνας ξεχωριστός χώρος με κομψή διακόσμηση, όμορφα έπιπλα, vintage ταπετσαρίες θα σε μυήσει εσένα και το ταίρι σου στην κουλτούρα και τα μυστικά της γαλλικής γαστρονομίας. Το μενού του French Rendez-Vous περιλαμβάνει gourmet γεύσεις και γαλλικά παραδοσιακά πιάτα, που βασίζονται σε αυθεντικές γαλλικές συνταγές.

ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο
Το επόμενο ραντεβού στο French Rendez-vous!

Φύγαμε τώρα για το κέντρο της Λεμεσού και η πρόταση μας για ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο είναι το Cafe Paris lounge bar and resto. Θα απολαύσεις νόστιμες μεσογειακές γεύσεις βασισμένες  σε αγνά υλικά γεμάτα διατροφικές αξίες. Με βάση το παρθένο ελαιόλαδο, το φρέσκο κρέας και ζυμαρικά από την Ιταλία, θα δοκιμάσεις με το ταίρι σου ένα μενού πού θα συναρπάσει τον ουρανίσκο σας και όχι μόνο! Και για το τέλος, μια πολύ καλή και νόστιμη ιδέα είναι να μοιραστείτε ένα σοκολατένιο Lava κέικ! Θα μα θυμηθείς!

ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο
Μεσογειακές γεύσεις στο Cafe Paris lounge bar and resto

Εάν θέλεις να εντυπωσιάσεις στο ραντεβού σου κανονίζοντας μια διαφορετική έξοδο, πρέπει να έρθεις στο Mulan Chinese Restaurant στο κέντρο της Λάρνακας. Πρόκειται για ένα φοβερό κινέζικο εστιατόριο με ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, με το χρώμα του πάθους, το κόκκινο, να κυριαρχεί στη διακόσμηση. Στο εστιατόριο Mulan θα δοκιμασεις υψηλής ποιότητας κινέζικη κουζίνα, με γεύσεις που βασίζονται σε αυθεντικές συνταγές και θα ταξιδέψουν εσένα και το έτερον ήμισυ σε νέες γευστικές περιπέτειες.

ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο
Ρομαντικές κινέζικες καταστάσεις στο εστιατόριο Mulan Chinese Restaurant.

Τελευταία αγαπημένη πρόταση για ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο είναι το Enigma Restaurant στην περιοχή Μακένζυ Beach της Λάρνακας. Εκεί θα ζήσεις μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας εξαιρετική διεθνή κουζίνα.  Η αριστοκρατική ατμόσφαιρα του εστιατορίου, το καθιστά ιδανικό μέρος για ένα ρομαντικό ραντεβού. Στο Enigma Restaurant θα απολαύσεις εκλεκτά πιάτα με θαλασσινά και κρέατα, αλλά και φοβέρα επιδόρπια για το τέλος του ραντεβού σου!

ρομαντικά εστιατόρια στην Κύπρο
Ρομαντικό ραντεβού στο Enigma Restaurant

 

Και μην ξεχνάς…ο έρωτας περναει από το στομάχι πρώτα!

 

Για ρομαντική έξοδο στην Κύπρο!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close