Τρία εστιατόρια με live μουσική στην Ρόδο

2.5K

Η Ρόδος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας αλλά και ένα από τα νησιά που είναι πλήρως οργανωμένα και έτοιμα να προσφέρουν σε όποιον την επιλέξει το είδος της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας που αυτός επιθυμεί. Ειδικά στον τομέα του φαγητού θα βρείτε μεγάλη γκάμα που υπόσχεται ότι θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Εμείς, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια στη Ρόδο με live μουσική.

Το Ελιά – Olive Restaurant είναι μια ήσυχη ταβέρνα με ωραία παλιά έπιπλα. Παραδοσιακές σπεσιαλιτές, ψητά, μαγειρευτά, ορεκτικά και σαλάτες είναι όλα εκεί και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ομελέτες, σούπες, ζυμαρικά, χειροποίητη πίτσα, γαρίδες κοκτέιλ και πολλά άλλα, τα οποία θα απολαύσετε παρέα με ωραίο κρασί και ζωντανή μουσική.

Το Kon-Tiki Floating Restaurant είναι ένα εστιατόριο που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και διαθέτει μεσογειακή κουζίνα και ελληνικές γεύσεις. Ο κατάλογος είναι πλήρως εξοπλισμένος με ποικιλία από ορεκτικά, μαγειρευτά, ψητά και σπεσιαλιτέ από φρέσκα υλικά. Στα πιάτα που ξεχωρίζουν είναι ο καπνιστός σολωμός, το κυπριακό χαλούμι, ζουμερά φιλέτα από εκλεκτά κρέατα και ζυμαρικά με κοτόπουλο. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο υπάρχει ζωντανή μουσική.

Το εστιατόριο Άγαλμα στο κέντρο της πόλης προσφέρει κουζίνα με αγαπημένες ελληνικές γεύσεις και τοπικές σπεσιαλιτέ. Εκεί θα βρείτε φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, όπως αστακό, ελληνικά παραδοσιακά μαγειρευτά, όπως γεμιστά ή μουσακά και ψητά από ντόπια κρέατα. Για όσους το επιθυμούν, κάθε Τετάρτη το μαγαζί έχει ζωντανή μουσική.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στα εστιατόρια της Ρόδου, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close