5 κορυφαίες ψαροταβέρνες στον Πειραιά για φρέσκα θαλασσινά

3.5K

Πάμε μία βόλτα στον Πειραιά, σε καλά στέκια για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.  Σου προτείνουμε 5  φοβερές ψαροταβέρνες στον Πειραιά που αξίζει να πας με την παρέα σου!

Ε/Γ Ταξιδεύοντας, Κερατσίνι

Ετοιμάσου για το πιο νόστιμο ταξίδι! Μία από τις πιο γνωστές ψαροταβέρνες στον Πειραιά είναι το Ε/Γ Ταξιδεύοντας. Από το 2002, θα βρεις σε ένα ζεστό και παραδοσιακό χώρο στο Κερατσίνι με μπλε και γαλάζια χρώματα, μία καλή παραδοσιακή ψαροταβέρνα που προσφέρει ελληνική κουζίνα. Στο Ε/Γ  θα δοκιμάσεις τους πιο εκλεκτούς και πάντα φρέσκους καρπούς των ελληνικών θαλασσών. Η καθημερινή ποικιλία σε φρέσκο ψάρι, η ποιότητα, η ατμόσφαιρα, θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σου.

📍Πλάτωνος 72 Κερατσίνι

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις την ψητή στρειδοσαλάτα, το γαυροντολμά, το τηγανητό χταπόδι του Νώντα, σουπιές τηγανητές, γαρίδα γάμπαρη Αμβρακικού, μακαρονάδα με γαρίδα γάμπαρη ή ελληνικό αστακό ή κολοχτύπα ή στρείδια, το περίφημο ρύζι σουπιάς στο μελάνι της και μυδοπίλαφο με κρόκο Κοζάνης.

 

Κλείσε στο Ε/Γ Ταξιδεύοντας

 


 

Ψαροκόκκαλο, Κερατσίνι

Το Ψαροκόκκαλο είναι ένα μαργαριτάρι στο Κερατσίνι. Κρυμμένη σε μία ήσυχη γειτονιά, θα βρεις μία από τις καλύτερες ψαροταβέρνες του Πειραιά, που ξέρει από φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Από το 1995, θα συναντήσεις σε έμα ζεστό χώρο με ωραία διακόσμηση, μια ψαροταβέρνα που σερβίρει νόστιμους ψαρομεζέδες από όλη την Ελλάδα.

📍Βίκτωρος Ουγκώ 10 & Τσακάλωφ Κερατσίνι

 

e-table tip: Από το μενού ξεχωρίζουν το χταποδάκι απο τα Κουφονήσια, οι αχνιστές γυαλιστερές,τα μύδια και τα κυδώνια που έρχονται σε κατσαρολάκι, τα παϊδάκια καβουριού, το γιουβέτσι σουπιάς και τα ζυμαρικά με πεσκανδρίτσα. Δοκίμασε επίσης και την κατσούλα, ένα είδος νόστιμου ψαριού με γεύση μπαρμπουνιού, που προμηθεύεται από την Αίγινα.

 

Κλείσε στο Ψαροκόκκαλο

 


 

Ο Διάσημος, Πειραϊκή – Καλλίπολη 

Η ψαροταβέρνα Διάσημος στην Πειραϊκή έχει παράδοση στην ελληνική κουζίνα, ενώ φημίζεται για τα ψάρια και τα θαλασσινά. Αποτελεί ένα σταθερό σημείο συνάντησης στον Πειραιά για καλό φαγητό με θέα στη θάλασσα. Παραδοσιακή διακόσμηση, νησιώτικο στιλ και ευχάριστο περιβάλλον συνθέτουν το υπέροχο σκηνικό μιας παραδοσιακής ψαροταβέρνας, που σέβεται την παράδοση προτείνοντας πάντα νέες γεύσεις.

📍Ακτή Θεμιστοκλέους 308 Πειραιάς

e-table tip: Δοκίμασε φρέσκα ψάρια στα κάρβουνα, καλαμάρια, χταπόδι ψητό, μύδια αχνιστά, γαρίδες, φρεσκότατο αστακό και νόστιμους μεζέδες που θα συνοδεύσεις με εξαιρετικό ούζο και καλό κρασί. Οι δροσερές σαλάτες και η αχινοσαλάτα που μυρίζει θάλασσα θα σε καταπλήξουν.

 

Κλείσε στο Διάσημο

 


 

Θέα Θάλασσα, Πειραιάς

Η ψαροταβέρνα – ουζερί Θέα Θάλασσα στον Πειραιά προσφέρει ελληνική κουζίνα, με έμφαση στα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά. Στο όμορφο Μικρολίμανο, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα στη θάλασσα θα δοκιμάσεις αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής γαστρονομίας σε ένα φωτεινό περιβάλλον, που θα σε ταξιδέψει στα πιο γραφικά ελληνικά νησιά. Εκτός από τα ολόφρεσκα ψάρια, θα βρεις μια σειρά από μερακλήδικους μεζέδες για να συνοδέψετε το ουζάκι ή το κρασάκι σου, που θα επιλέξεις μέσα από την πολύ μεγάλη και ενημερωμένη κάβα!

📍Ακτή Κουμουνδούρου 58 Πειραιάς

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις στρείδια λαδολέμονο με φύκια θαλάσσης, χταποδάκι τηγανητό, γούνα Παριανή, γαρίδες σαγανάκι και καβούρι ελληνικό (παϊδάκια).

 

Κλείσε στο Θέα Θάλασσα

 


 

Θαλασσάκι, Πειραϊκή 

Αν θέλεις να φας καλό ψάρι και φρέσκα θαλασσινά με θέα στη θάλασσα, η ψαροταβέρνα Θαλασσάκι στην Πειραϊκή είναι μια ακόμα μία πολύ καλή επιλογή για ψαροταβέρνες στον Πειραιά. Ο φιλόξενος εσωτερικός χώρος με τα όμορφα χρώματα και το χωριάτικο στιλ θα σε ταξιδέψει στις ταβέρνες της παλιάς εποχής, αγναντεύοντας τη θάλασσα.

📍Ακτή Θεμιστοκλέους 310 Πειραιάς

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις μυδομακαρονάδα με μουστάρδα και φέτα, αστακομακαρονάδα για 2 άτομα, κουτσομούρα τηγανητή, σκουμπρί καπνιστό, ριζότο με γόνο καλαμαριού με μελάνι σουπιάς, γιουβετσάκι με χταπόδι, μελιτζάνα και φέτα και καλαμάρια με κριθαράκι και πέστο μαϊντανού.

 

Κλείσε στο Θαλασσάκι

 


 

Φύγαμε για ψαράκι και θαλασσινά!

Κλείσε σε ψαροταβέρνες στον Πειραιά

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close