Απολαμβάνοντας τις ψαροταβέρνες της Χαλκιδικής

755

Η Χαλκιδική είναι μια περιοχή αγαπητή στον κόσμο τόσο για τις ατελείωτες ομορφιές της όσο για τη γεμάτη νυχτερινή –και όχι μόνο- ζωή της. Όλο το χρόνο αλλά κυρίως το καλοκαίρι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για κάποιον που ψάχνει ωραίες παραλίες το πρωί για το μπάνιο του και αξιόλογα εστιατόρια για τη συνέχεια της ημέρας. Για αυτό το τελευταίο, εμείς σας βρήκαμε μερικές από τις ωραιότερες ψαροταβέρνες της Χαλκιδικής που μπορούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες σας.

Τα Κύματα στη Νέα Φώκαια είναι μια ψαροταβέρνα δίπλα στη θάλασσα. Το μαγαζί είναι έτοιμο να σας προσφέρει ελληνικές συνταγές, νόστιμους μεζέδες, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε χταπόδι στα κάρβουνα, ψητό καλαμάρι, μύδια, γαρίδες και φρέσκα ψάρια ημέρας.

Η Ψαροταβέρνα Σεργιάνι με καταπληκτική θέα στο κάστρο προσφέρει γευστικούς ουζομεζέδες και φρέσκα ψάρια, έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο με την πανδαισία της τοπικής ελληνικής κουζίνας.

Στην Ψαροταβέρνα το Ακρογιάλι στα Νέα Φλογητά μπορείτε να απολαύσετε σαλάτες της «μαμάς» με λαχανικά από τον μπαξέ του «μπαμπά», φρέσκα ψάρια από τους ψαράδες του χωριού, θαλασσινά τηγανισμένα σε φρέσκο λάδι και φρέσκες τηγανητές πατάτες. Tip του μαγαζιού ότι το ελαιόλαδο και το τσίπουρο είναι σπιτικά.

Το Εξοχικό είναι εξοπλισμένο με νόστιμα πιάτα από ελληνικές συνταγές κι έναν όμορφο χώρο με μοναδική θέα από τον βράχο της Αφύτου. Το γρήγορο και εξυπηρετικό του σέρβις δε θα σας αφήσει παραπονεμένους.

Στην Ταβέρνα – Ουζερί στου Μιχάλη στη Νέα Ποτίδαια θα συναντήσετε σπιτικές συνταγές φτιαγμένες από φρέσκα ντόπια υλικά. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την παντρεμένη σαρδέλα, τη γαριδομακαρονάδα, τα μύδια, τη λαχταριστή ψαρόσουπα ή τις ποικιλίες για ούζο με όστρακα και ζυμαρικά.

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν online την κράτησή σας στο εστιατόριο της επιλογής σας απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close