Πρωτοχρονιάτικες προτάσεις από το e-table

1K

Άλλος ένας χρόνος φεύγει και όλοι περιμένουμε πώς και πώς να κάνουμε τα σχέδιά μας για την τελευταία βραδιά του έτους. Πολλά από τα εστιατόρια κάνουν ειδικά μενού, εορταστικά, με ξεχωριστά πιάτα που μας κάνουν να νιώθουμε βασιλιάδες όταν τα δοκιμάζουμε. Το e-table σας προτείνει όμορφα εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ναύπλιο για να επιλέξετε και να περάσετε μια όμορφη Πρωτοχρονιά!

Ιστιοπλοϊκός

Ιστιοπλοϊκός
Στον Πειραιά και στο γραφικό Μικρολίμανο, ο Ιστιοπλοϊκός γιορτάζει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σερβίροντας στους καλεσμένους για αρχή μια βελουτέ πατάτας με πράσο, σολομό με σπανάκι τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας, σαλάτες με ρόδι , εστραγκόν σε φωλιά παρμεζάνας. Για κυρίως πιάτο ο σεφ θα ετοιμάσει φιλέτο μοσχαρίσιο με σάλτσα μαυροδάφνης αλλά σος πιπεριού για να επιλέξουν οι καλεσμένοι. Ενώ το εορταστικό γεύμα θα κλείσει με ένα ζεστό, λαχταριστό fondant πικρής σοκολάτας συνοδευμένο με crème anglaise και παγωτό βανίλια.

Mezzalunamezzaluna

Στα βόρεια προάστια της Αθήνας , το Mezzaluna θα σας καλωσορίσει με ένα ποτήρι Kir Royal για να ακολουθήσει μετά ένα πολυτελές εορταστικό μενού. Τερίνα foie gras, bisque αστακού, και για κυρίως γεύμα black Angus μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ σελινόριζας. Για επιδόρπιο, ο σεφ προτείνει τον κορμό με πουρέ κάστανο για να κλείσει γλυκά η χρονιά!

O&B Athens All Day Bar Restaurant

ob
Στο O&B Athens All Day Bar Restaurant στου Ψυρρή, από τις 17:30 το απόγευμα μέχρι τις 21:30 το βράδυ, όχι μόνο την Παραμονή αλλά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σερβίρεται ένα πολύ προσεγμένο εορταστικό μενού. Για πρώτο πιάτο ο σεφ προτείνει σούπα κολοκύθας ή ριζότο λαβράκι αρωματισμένο με lime. Ενώ για κυρίως πιάτο η επιλογή θα είναι ανάμεσα σε κοκκινιστό αγριογούρουνο με πουρέ γλυκοπατάτας ή στήθος γαλοπούλας συνοδευμένο με καστανό ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι. Για να ολοκληρωθεί το γεύμα, ο σεφ έχει φροντίσει να καλύψει όλα τα γούστα προτείνοντας στρούντελ μήλου με άρωμα λεβάντας και μιλφέιγ φράουλας με σος αμαρέττο.
3Sixty

3sixty
Αν ο δρόμος σας βγάλει προς το Ναύπλιο , επιλέξτε το 3Sixty που προφέρει ένα σετ μενού άκρως εορταστικό. Το γεύμα ανοίγει μοναδικά με ψητό brie σερβιρισμένο με φρούτα του δάσους κα μια σαλάτα με φρέσκο σπανάκι και πορτοκάλι. Τέλος, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο πρώτα πιάτα με βάση το ριζότο ( ριζότο με μανιτάρια ή κολοκύθα) αλλά και ανάμεσα σε δύο κυρίως πιάτα χοιρινό με μέλι αλλά και μοσχαρίσια σπαλομίτα σερβιρισμένη σε πουρέ καπνιστής μελιτζάνας
Comunale

comunale
Tο Comunale στην Θεσσαλονίκη όπως τα Χριστούγεννα έτσι και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς μας προτείνει ένα ξεχωριστό μενού με ιταλικές πάντα καταβολές. Βελουτέ μανιταριών , ριζότο με λάδι τρούφας και φιλέτο αγριογούρουνο με μυρωδικά είναι η επιλογή για το σετ μενού που προσφέρει.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close