Το πρώτο naked restaurant άνοιξε!

665

Στην Ελλάδα το μάθαμε σχετικά αργά αλλά οι οργανωτές αυτού του pop-up restaurant είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες εδώ και πολλούς μήνες. Από την ανακοίνωση του opening, τον Απρίλιο περισσότερα από 40,000 άτομα έδειξαν ενδιαφέρον και μπήκαν στην waiting list και τελικά τι έγινε;

Το Bunyadi, όπως είναι το όνομά του άνοιξε το Σάββατο, στο Λονδίνο και τελικά δεν ήταν αυτό που κάποιοι περίμεναν! Οι πελάτες έμπαιναν στο χώρο του εστιατορίου αφού περνούσαν πρώτα από τα αποδυτήρια όπου έβγαζαν τα ρούχα τους για να φορέσουν καθαρές ρόμπες τις οποίες θα έπαιρναν μετά στο σπίτι! Οι επισκέπτες, αν ήθελαν, μπορούσαν να βγάλουν τις ρόμπες τους αφού κάθονταν στο τραπέζι τους.

Το μενού του εστιατορίου ήταν χορτοφαγικό με επιλογές vegan αλλά αυτό μάλλον είναι δευτερεύον σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Παρόλα αυτά να αναφέρουμε ότι περιείχε πολλές τροφές που βοηθούν στην ευεξία και την μακροζωία. Πολλοί χαρακτήρισαν την επίσκεψή τους σαν μια επίσκεψη σε spa, μιας και δεν ήταν στην πραγματικότητα γυμνοί αλλά καλυμμένοι με ρόμπες.

Για να δειπνήσει κάποιος στο Bunyadi, εκτός από απελευθερωμένος θα πρέπει να ακολουθήσει και κάποιους κανόνες για παράδειγμα, θα πρέπει να σβήσει το κινητό του ή όποια άλλη συσκευή έχει καθώς απαγορεύεται η χρήση τους. αν αναρωτιέστε για το κάπνισμα φυσικά απαγορεύεται στους χώρους του εστιατορίου! Επίσης, οι κανόνες του εστιατορίου ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει να σέβεται ο ένας τον άλλον και πως δεν υπάρχει καμία ανοχή σε σεξουαλικά υπονοούμενα. Τέλος, ο δημιουργός και εμπνευστής του γυμνού εστιατορίου Seb Lyall υποστήριξε ότι σκοπός του εστιατορίου είναι η απελευθέρωση των ανθρώπων και φυσικά μια τελείως διαφορετική εμπειρία από τα τετρημένα!

Εσείς, θα τολμούσατε να περάσετε το βράδυ σας σε ένα “γυμνό εστιατοριο” ;

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close