5 + 1 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

416

Παρόλο που ο καιρός μας τα χάλασε, το Σαββατοκύριακο είναι Σαββατοκύριακο. Φυσικά και θέλουμε ένα καλό εστιατόριο, όπου να μπορούμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας πιάτα με καλή παρέα. Για να μην χάνετε χρόνο, λοιπόν, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς 5 + 1 προτάσεις για το διήμερο στην Αθήνα.

Το Niners Roof Garden στο κέντρο του Πειραιά διαθέτει ένα μίνιμαλ και κομψό περιβάλλον, όπου μπορείτε να απολαύσετε καλοφτιαγμένες συνταγές και ποιοτικά πιάτα με τη συνοδεία καλού κρασιού από τον κατάλογο του μαγαζιού. Όλα αυτά στο ρετιρέ του Piraeus Dream City Hotel με θέα το λιμάνι.

Το Mommy στο Κολωνάκι είναι ένα εστιατόριο με ιταλική και γενικά μεσογειακή κουζίνα, πρωτότυπα cocktails και καλή μουσική. Στο μενού θα βρείτε ποικιλία από φρέσκιες σαλάτες, antipasti, αυθεντικές ναπολιτάνικες πίτσες, ριζότο, πιάτα με κρέας και λαχταριστά επιδόρπια.

Ο Ιστιοπλοϊκός είναι ένα all day café bar – restaurant στον Πειραιά που προσφέρει εκλεπτυσμένη ελληνική κουζίνα και θαλασσινά. Σε έναν χώρο που μοιάζει με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο θα συναντήσετε τα πάντα από ορεκτικά και σαλάτες μέχρι ιδιαίτερα κυρίως και γλυκά.

Εάν ψάχνετε για μεζεδοπωλείο, η Ωραία Ελλάς στο Μοναστηράκι είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσάς. Το μαγαζί σας περιμένει με καλομαγειρεμένες παραδοσιακές συνταγές, όπως η παραδοσιακή χορτοτυρόπιτα και κολοκυθοτυρόπιτα, ντολμαδάκια σε αμπελόφυλλο και αρνάκι με σταμναγκάθι.

Το Pure Bliss βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και διαθέτει έναν κατάλογο με πιάτα διεθνούς κουζίνας. Φαλάφελ, thai style κοτόπουλο με ταϋλανδέζικη σάλτσα από γάλα καρύδας & basmati, pad thai με γαρίδες, μαύρες ταλιατέλες με σπανάκι, φινόκιο, καπνιστό σολομό & κρέμας σόγιας αποτελούν μόνο μερικά παραδείγματα.

Στις Υάδες στο Γαλάτσι σας περιμένει καλή μεσογειακή κουζίνα μέσα στο δάσος. Το μαγαζί προτείνει, ανάμεσα στα πολλά, μοσχαρίσιο πιπεράτο φιλέτο με κόκκινο και πράσινο πιπέρι Μαδαγασκάρης σβησμένο με λευκό κρασί, σπάγγέτι μάρε με γαρίδες, ριζότο με ποικιλία μανιταριών και άγρια μανιτάρια porcini.

Έτοιμοι για την έξοδο του Σαββατοκύριακου;  Μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση σε εστιατόρια της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close