5+1 προτάσεις για φαγητό την 25η Μαρτίου

938

Που θα οργανώσετε το παραδοσιακό τραπέζι της ημέρας; Τι είδους εστιατόριο θα θέλατε να επιλέξετε; Σε ποιο οικονομικό εύρος θέλετε να κινείται; Η λίστα που το e-table.gr έχει φτιάξει ειδικά για την 25η Μαρτίου είναι μεγάλη και σας παρουσιάζουμε μόνο ένα δείγμα αυτής.

Η ψαροταβέρνα Τσικνάκος Daily Fish βρίσκεται στο Αιγάλεω και σας περιμένει να δοκιμάσετε τα γευστικά του πιάτα. Σπέσιαλ χταπόδι στα κάρβουνα, καλαμαράκια, σαρδέλα, γαρίδες, χειροποίητες αλοιφές και φρέσκες σαλάτες εποχής είναι μερικά από αυτά που θα βρείτε.

Το εστιατόριο Barbarossa στην περιοχή του Χαλανδρίου έχει δημιουργήσει έναν χώρο με μοντέρνα διακόσμηση όπου προσφέρονται εξαιρετικές γεύσεις, όπως φιλέτο σφυρίδα φρικασέ, ραβιόλι αστακού, ριζότο γλυκιάς κολοκύθας με γαρίδες και πολλά άλλα γευστικά πιάτα.

Η Παλαιά Ιθάκη στο κέντρο της Αθήνας διαθέτει ένα μενού με καλή ελληνική κουζίνα και με έμφαση στα θαλασσινά και το φρέσκο ψάρι. Σούπες, μακαρονάδες, ριζότο, σαγανάκια είναι μόνο μερικά από αυτά που θα σας κάνουν να το επισκεφθείτε ξανά.

Ο Ιστιοπλοϊκός βρίσκεται στον Πειραιά και χαρίζει στους επισκέπτες του έναν συνδυασμό μοναδικής θέας και νόστιμου και ποιοτικού φαγητού. Ολοκληρώστε το φαγητό σας με ένα ποτό παρέα με τις αγαπημένες σας μουσικές.

Το εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες, τοποθετημένο στη ράχη του Υμηττού στον Βύρωνα, είναι εξοπλισμένο με μία σύγχρονη και επιτηδευμένη ελληνική κουζίνα που εμπνέεται από τη γαστρονομική κουλτούρα των Κυκλάδων αλλά με μία μοναδική θέα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η Ισιδώρα στο Μαραθώνα είναι μια ταβέρνα με ελληνική κουζίνα, μεσογειακές σπεσιαλιτέ και εκλεκτό σπιτικό φαγητό. Στο μαγαζί θα δοκιμάσετε –μεταξύ άλλων- νόστιμη γαριδομακαρονάδα, μύδια σαγανάκι, τσιπούρα και χταποδάκι στα κάρβουνα, γεμιστό καλαμάρι και πολλά άλλα.

Για να κάνετε κράτηση σε ένα από τα παραπάνω ή σε πολλά επιπλέον εστιατόρια για την ημέρα της 25ης Μαρτίου, δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-table.gr, κερδίζοντας παράλληλα μοναδικές προσφορές ειδικά για εσάς.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close