Πού θα απολαύσεις την καλύτερη θέα στο δείπνο σου;

1.1K

Όταν σκέφτεσαι δείπνο με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, σίγουρα έχεις σκεφτεί εάν κάποιο ειδυλλιακό εστιατόριο προτείνεται για τέτοιου είδους ειδικές περιστάσεις. Φυσικά, το καλό φαγητό είναι το πιο σημαντικό, αλλά κανείς δε θα έλεγε όχι σε ένα δείπνο με θέα την Ακρόπολη, το κέντρο, τη θάλασσα αλλά και ένα καταπράσινο τοπίο. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες προτάσεις εστιατορίων του e-table.gr και σου τις παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο, για να επιλέξεις εσύ ποιά σου ταιριάζει!

Callirhoe VIP Roof Garden

Στον 8ο ορόφο του ξενοδοχείου Athenian Callirhoe  στο κέντρο της Αθήνας, θα βρεις ένα ιδανικό και ειδυλλιακό roof garden για να χαλαρώσεις από την καθημερινότητα.

Το Callirhoe VIP roof garden bar – restaurant  είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις μεσογειακή κουζίνα με υλικά εποχής άριστης ποιότητας με την υπέροχη θέα της Ακρόπολης να ανοίγεται μπροστά σου. Ιδανική τοποθεσία για το δείπνο σου, ή μία επαγγελματική συνάντηση καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου, με νόστιμο φαγητό και δροσιστικά κοκτέιλ για να κλείσεις τη βραδιά σου όπως της αξίζει!

Green Park

Σε ένα καταπράσινο τοπίο, με εξαιρετική θέα δίπλα στην πισίνα και το Άλσος Βεΐκου, θα βρεις, το εστιατόριο Green Park. Χάρη στη παράδοση 60 χρόνων στην καλή ελληνική κουζίνα, στο εστιατόριο θα βρεις πλήθος γευστικών επιλογών για ένα ξεχωριστό δείπνο λίγο πιο έξω από το παραδοσιακό κέντρο της Αθήνας.

Κλείνοντας τραπέζι θα απολαύσεις τις δημιουργικές προτάσεις και σπεσιαλιτέ που παρασκευάζονται καθημερινά με τα αγνότερα υλικά της αγοράς και ευφάνταστες συνταγές και φυσικά, μπορείς να τα συνδυάσεις με τη μεγάλη ποικιλιά από κρασιά και cocktails.

Alaia on the beach

Αν πάλι προτιμάς την καρδιά της αθηναϊκής Ριβιέρας, για να συνδυάσεις τη βόλτα σου με μία αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, τότε θα πρέπει να επισκεθεί το Αlaia on the beach. Το εστιατόριο βρίσκεται στην Α’ πλαζ Βούλας και προσφέρει την απόλυτη εμπειρία fine dining και ποτού που θα σε ταξιδέψει.

Το boho σκηνικό του εστιατορίου και φυσικά, οι δεκάδες χορταστικές επιλογές που προσφέρονται καθημερινά με κεντρικό άξονα την αγαπημένη μας ιταλική κουζίνα, είναι τα ιδανικά συσταστικά για ένα ξεχωριστό δείπνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Ανεφάνη

Η δημοφιλής συνοικία Αναφιώτικα στην Πλάκα, εκτός μία ξεχωριστή περιήγηση που θυμίζει Κυκλάδες, κρύβει και γεύσεις που θα σε κάνουν πραγματικά να αισθανθείς το καλοκαίρι κάθε εποχή του χρόνου.

Το εστιατόριο Ανεφάνη, βρίσκεται στα σοκάκια της Πλάκας με προνομοιακή θέση που εξασφαλίζει θέα ολόκληρου του κέντρου της Αθήνας από το rooftop. Πήρε το όνομα του από την Ανάφη και είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που έχεις αν αγαπάς την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Εκτός από το καλό φαγητό, ξεχωρίζει για τη διασκέδαση που προσφέρει στους θαμώνες του από Κυριακή έως Παρασκευή και ώρες 19:30 με 23:30, με live μουσική και κέφι, απολαμβάνοντας τη θέα ολοκλήρης της Αθήνας.

Αυτές είναι μερικές από τις top επιλογές που έχουμε να σου μοιραστούμε για να απολαύσεις ένα ξεχωριστό δείπνο με θέα στην Αθήνα, σε όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι! Είτε αγαπάς τη θέα θάλασσα, είτε το βουνό, είτε την πανοραμική οπτική του κέντρου, υπάρχουν δεκάδες επιλογές που θα κάνουν το δείπνο σου τόσο ξεχωριστό όσο φαντάζεσαι!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close