Για πίτσα και μακαρονάδες σε ιταλικά εστιατόρια στην Θεσσαλονίκη

1.1K

Απόλαυσε το ιταλικό ταπεραμέντο στην ομορφότερη πόλη της Ελλάδας. Συνταγές και πρώτες ύλες της Ιταλίας δίνουν χρώμα και άρωμα στο γεύμα σου, μέσα από την πλούσια ποικιλία κρασιών, που αποτελούν την απαραίτητη συνοδευτική πινελιά στον γευστικότερο προορισμό της όρεξής σου! Φύγαμε για ιταλικά εστιατόρια στην Θεσσαλονίκη με τον καλύτερο οδηγό, την φαντασία στο πιάτο σου!

La Pasteria, Mediterranean Cosmos

ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Είσαι λάτρης του shopping; Θέλεις να συνδυάσεις την βόλτα σου με ένα λαχταριστό πιάτο μακαρονάδα; Το La Pasteria στο Mediterannean Cosmos είναι η ιδανική επιλογή για ιταλική κουζίνα. Μπορείς να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας ζυμαρικά της επιλογής σου με κόκκινη ή λευκή σάλτσα, φρέσκο σολωμό στη σχάρα με τυρί μασκαρπόνε και να συνοδεύσεις το πιάτο σου με το κρασί της αρεσκείας σου. Όμορφος μοντέρνος χώρος από ξύλο, πλούσια κάβα και τα καλύτερα cocktail!

e-table tip : Δοκίμασε μαύρη τρούφα και φρέσκα μανιτάρια σε ένα μοναδικό γευστικό συνδυασμό με άρωμα Ιταλίας. Risotto Funghi e Tartufato και Βuon appetito!

Roma Pizza, Πεύκα

ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Σταθερός προορισμός για εσένα λάτρη της πίτσας, ο οποίος παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές για αυθεντικό ιταλικό φαγητό. Το Roma Pizza στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης, μέσα από το πλούσιο μενού του σε προκαλεί να δοκιμάσεις νοστιμότατες επιλογές και προτάσεις γεύσεων από τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά που θα σε εντυπωσιάσουν. Όμορφο και ήσυχο περιβάλλον ιδανικά διαμορφωμένο για την παρέα σου αλλά και την οικογένειά σου καθώς προσφέρει και κλειστό παιδότοπο. Συνδύασε το γεύμα σου με τη διασκέδαση του παιδιού σου!

e-table tip: Δοκίμασε λαχταριστό Roma Burger μπιφτέκι µε τηγανιτές πατάτες, κόκκινη σάλτσα ντοµάτας και τυρί.

Pizzeria Capri, Πεύκα

ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Ακόμα μία μεγάλη ιστορία της ιταλικής γαστρονομίας στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης είναι και η Pizzeria Capri που παραμένει γευστικά αναλλοίωτη στον χρόνο από το 1988. Μοντέρνο και σύγχρονο περιβάλλον με στοιχεία ξύλου, χορταστικές συνταγές και σπεσιαλιτέ της ιταλικής κουζίνας. Κάνε την αρχή στο τραπέζι σου με δημοφιλείς πίτσες ή ζυμαρικά ακόμη και πιάτα ημέρας. Κι ένα ταξίδι στην Ιταλία μόλις ξεκίνησε!

e-table tip : Δοκίμασε pasta capri με ζαμπόν, μπέικον, σάλτσα ντομάτας, μανιτάρια, πιπεριά, κρεμμύδι και λαχταριστό τυρί φούρνου.

Mare e Monti

ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Από τα πρώτα εστιατόρια στην Ελλάδα που έχουν τιμηθεί με το “Marchio Ospitalità Italiana”(Σήμα Ιταλικής Φιλοξενίας) είναι το Mare e Monti. Ένας ζεστός και ρομαντικός χώρος με κυρίαρχο το ξύλο σε μεταφέρει στα στενά της Βενετίας διατηρώντας τις προδιαγραφές τις Ιταλικής φιλοξενίας. Άριστη ποιότητα υλικών με άρωμα γνήσιας ιταλικής εποχής, επιλεγμένα προσεκτικά στο πιάτο σου! Ένα μενού που ανανεώνεται τακτικά για να καλύπτει κάθε σου προσδοκία συνδυάζοντας τα αρώματα της θάλασσας και της ιταλικής γης!

e-table tip: Δοκίμασε Risotto all’Ortolana con Burrata με μανιτάρια και μαύρη τρούφα.

El Modo, Φίλυρο

ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Γνωστό για την αξεπέραστη ποιότητα στην πίτσα και της μακαρονάδες του είναι και το El Modo στην κεντρική πλατεία του Φιλύρου φημισμένο χρόνια τώρα για την γνήσια ιταλική κουζίνα του. Ένας φωτεινός χώρος, ιδιαίτερα προσεγμένα διακοσμημένος και μοντέρνος χώρος με μεγάλα πολυτελή φωτιστικά και μωβ καρέκλες. Νιώσε την χαλάρωση και ταξίδεψε με αγαπημένες ιταλικές σπεσιαλιτέ από αγνά υλικά που θα κάνουν τη διαφορά στο πιάτο σου!

e-table tip : Δοκίμασε πίτσα από φρέσκα υλικά με ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρια και πλούσια κρέμα γάλακτος και συνδύασε την με την πιο δροσερή σαλάτα του Καίσαρα.

Ballaro Deli Restaurant, Πανόραμα

ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Πινελιές και επιρροές από Νότια Ιταλία και Σικελία εκτοξεύουν την ιταλική γαστρονομία στα ύψη! Το Ballaro στο Πανόραμα σε υποδέχεται να ζήσεις την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα. Και η απόλαυση δεν σταματάει στο μενού, καθώς διαθέτει δικό του παντοπωλείο από το οποίο μπορείς να προμηθευτείς αυθεντικά ιταλικά προϊόντα για τις δικές σου μοναδικές συνταγές. Διάλεξε χειροποίητα ζυμαρικά, πλούσια γκάμα ιταλικών κρασιών, τυριά, αλλαντικά αλλά και άλλα πλούσια εδέσματα και γίνε εσύ ο σεφ!

e-table tip: Δοκίμασε φιλέτο al pene σε συνδυασμό με το καλύτερο Μοσχάτο για ατελείωτη γευστική απόλαυση.

Pizzicotto

ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Γνωστό σημείο συνάντησης για καλή ιταλική κουζίνα σε συνδυασμό με μεσογειακές γεύσεις είναι και το εστιατόριο Pizzicotto. Μοντέρνος χώρος με ζεστά χρώματα και διακόσμηση που ξέρει να συνδυάζει υπέροχα τα μοντέρνα αλλά και παραδοσιακά στοιχεία της ιταλικής υπαίθρου. Πείσε τους φίλους σου να δοκιμάσουν καλοψημένες πίτσες, λαχταριστά ζυμαρικά, ιταλικά ορεκτικά και σπέσιαλ καλτσόνε με πάστα και καβούρι. Το μόνο που μένει είναι να συνοδεύσεις το απόλυτο ιταλικό γεύμα σου με καλό κρασί!

e-table tip: Δοκίμασε πεντανόστιμο Cipolle από καραμελωμένα κρεμμύδια με φρέσκο βούτυρο και σβησμένα με λευκό κρασί, τυρί grana τριμμένο, λάδι σκόρδου και τριμμένο πιπέρι.

IL MULINO, Κορδελιό

ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Ο μοντέρνος χώρος και η καλαίσθητη διακόσμηση θα σε καθηλώσουν! Το IL MULINO είναι η πιτσαρία που ψάχνεις στο Κορδελιό με το πιο λαχταριστό μενού που θα μπορούσες να φανταστείς στο τραπέζι σου! Φιλικός φωτεινός χώρος με στοιχεία pop art! Γνώρισε την Ιταλία επιλέγοντας εσύ τα υλικά για την πίτσα που προτιμάς .Το μενού διαθέτει λαχταριστές ιταλικές συνταγές όπως θα ήθελες να φάς σε ένα ιταλικό εστιατόριο. Όσο για τα σπαγγέτι; Δεν μένει παρά να δοκιμάσεις!

e-table tip: Δοκιμάστε την διπλή πίτσα με γεύση καρμπονάρα και σπέσιαλ!

Πίτσα Πανόραμα, Πανόραμα

ιταλικά εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη

Μια βόλτα στο όμορφο Πανόραμα μπορεί να σε οδηγήσει στα ιταλικά μονοπάτια του εστιατορίου Πίτσα Πανόραμα. Ευχάριστο και όμορφο περιβάλλον, προσεγμένο για να καλύψει όλες της ανάγκες σου προσφέροντας την απόλυτη χαλάρωση για το γεύμα σου! Βάζεις την παρέα, βάζει την καλύτερη εξυπηρέτηση με μεράκι στο πιάτο σου μέσα από πλούσιες αυθεντικές συνταγές. Μέγιστη ποιότητα με αγνά υλικά και εξαιρετική ιταλική λεπτή ζύμη κάνει την πίτσα στο τραπέζι σου το καλύτερο γευστικό ταξίδι.

e-table tip: Δοκίμασε Oriental Pizza από τα πιο αγνά υλικά με φρέσκο παστουρμά. Κρεμμύδι, τυρί φέτα, φρέσκια ντομάτα, ελιές, καυτερή πιπεριά, τυρί γκούντα και σάλτσα ντομάτας.


 

Ανακάλυψε τα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close