Φαγητό στη Θεσσαλονίκη Μέρος Γ’ Πιτσαρίες

845

Σήμερα, η πίτσα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα φαγητά που υπάρχουν, ειδικά όταν μιλάμε για Ιταλική κουζίνα. Επάξια, φυσικά! Κάτι το λιωμένο τυρί, κάτι το bacon, κάτι η σάλτσα… Δε θέλει και πολύ ο άνθρωπος! Γι’ αυτό, αποφασίσαμε αυτήν τη φορά να μπούμε στο e-table.gr και να βρούμε για εσάς μερικά από τις καλύτερες πιτσαρίες της Θεσσαλονίκης .

Το πολυσυλλεκτικό CORNER® West Saloon  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προσφέρει ποιοτικό φαγητό με έμφαση στην πίτσα. Προσφέρει όμως και μεγάλη ποικιλία από νόστιμα ορεκτικά, σπαγγέτι, burgers και πολλά άλλα νόστιμα πιάτα.

Η πίτσα του Πίτσα Πανόραμα βασίζεται σε εξαιρετική ιταλική λεπτή ζύμη, που φτιάχνεται την ίδια στιγμή στο παρασκευαστήριο μας και ζυμώνεται καθημερινά από ολόφρεσκα υλικά. Ψήνεται με μεράκι και την αγάπη για την ιταλική κουζίνα. Τα υλικά είναι προμηθευτών μεγίστης ποιότητας και η σχέση ποιότητας-κόστους είναι ιδανική.

Το Θέλω pizza είναι μια κλασική και γνήσια πιτσαρία στην Θεσσαλονίκη. Εδώ συχνάζουν μόνο οι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας και της πίτσας. Θα απολαύσετε ποικιλία στις γεύσεις και στους συνδυασμούς, την παραδοσιακή ιταλική ζύμη και φυσικά όλα τα ιταλικά ορεκτικά, τις σαλάτες και τα ζυμαρικά που επιθυμείτε, παραδοσιακά μαγειρεμένα.

Στο Da Leonardo θα βρείτε φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, ξεχωριστές πίτσες, εντυπωσιακές σαλάτες, επιλεγμένα Ιταλικά και Ελληνικά κρασιά και νέες προτάσεις για το επιδόρπιό σας. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε pizza Tartufata, ποικιλία μανιταριών και λάδι τρουφας, αλλά και spaghetti all’ Aglio-Olio Peperoncino, με σκόρδο, ελαιόλαδο, πιπεριά τσίλι.

Εδώ και 15 χρόνια, η Quattro Pizza Restaurant είναι γνωστή για την πιο νόστιμη πίτσα της Θεσσαλονίκης. Όλες οι πίτσες είναι χειροποίητες και ετοιμάζονται από φρέσκα και αγνά υλικά την ώρα της παραγγελίας. Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τα πιάτα της ημέρας, μαγειρεμένα με βιολογικό λάδι δικής τους παραγωγής.

Σας άνοιξε η όρεξη για πίτσα; Η λύση είναι απλή! Μπείτε στο e-table.gr και κάντε τώρα την κράτησή σας online και δωρεάν στην πιτσαρία της επιλογής σας.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close