Πέντε ταβέρνες στο Ναύπλιο που αξίζει να πας!

1.7K

Από τη μία το Μπούρτζι και το Παλαμήδι από την άλλη η ομορφιά της πόλης και η μικρή απόστασή της από την Αττική, έχουν καταστήσει το Ναύπλιο έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μια γρήγορη εξόρμηση εκτός πόλης. Και καθώς ο καιρός πλέον είναι κατάλληλος για βόλτες όλες τις ώρες της μέρας, τι καλύτερο να τις συνδυάσετε με ένα πολύ ωραίο γεύμα. Γι’ αυτό, λοιπόν, σας βρήκαμε πέντε κλασικές ταβέρνες στο Ναύπλιο, όπου θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Ναυπλίου και σε έναν από τους ωραιότερους πεζοδρόμους της πόλης βρίσκεται η ο Βασίλης. Η ταβέρνα βασίζεται στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και τις σπεσιαλιτέ της, προσφέροντας ορεκτικά, μαγειρευτά και ψητά μαγειρεμένα με μεράκι.

H Παλαιά Ταβέρνα προσφέρει παραδοσιακό χώρο με ελληνική κουζίνα και παραδοσιακούς μεζέδες. Εκεί θα δοκιμάσετε πιάτα, όπως μουσακάς, φασολάκια, μακαρονάδες αλλά και πολλά της σχάρας, όπως ψαρονέφρι, μπιφτέκια και σουβλάκια.

Στον κατάλογο της ταβέρνας ο Χριστόφορος θα βρείτε ευρεία γκάμα πιάτων από ψαρικά και κρεατικά στα κάρβουνα μέχρι παραδοσιακούς μεζέδες και ελληνικές σπεσιαλιτέ. Μην παραλείψετε να ζητήσετε τα ψάρια ημέρας και το ντόπιο κρασί.

Η ταβέρνα Βέτο διαθέτει ένα πλούσιο μενού αποτελούμενο από εκλεκτούς μεζέδες και ψαρικά, φρεσκομαγειρεμένα σπιτικά πιάτα, πολλές σαλάτες και πιάτα της ώρας. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ το μαγαζί προσφέρει και ζωντανή μουσική.

Δίπλα στη θάλασσα, στην ταβέρνα Έλατος θα απολαύσετε κλασικά μαγειρευτά πιάτα της ώρας αλλά και φρέσκα ψάρια και θαλασσινά μαγειρεμένα με φρέσκα υλικά που παραλαμβάνονται καθημερινά και φτάνουν στο πιάτο σας.

Εάν επιθυμείτε να οργανώσετε το γευστικό ταξίδι σας στο Ναύπλιο, μπείτε στο e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της αρεσκείας σας.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close