Πάμε για Φαγητό στο Γκάζι (μέρος Α’)

1K

Το Γκάζι είναι τα τελευταία χρόνια κλασικός προορισμός για διασκέδαση και για φαγητό. Υπάρχουν εστιατόρια για όλα τα γούστα, μεζεδοπωλεία, ταβερνάκια, στέκια με καταπληκτική μουσική και φαγητό και γενικώς υπάρχει κίνηση!

Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος για την συγκεκριμένη περιοχή θα δούμε πέντε εστιατόρια στο Γκάζι διαφορετικά μεταξύ τους που σίγουρα θα σας κινήσουν την περιέργεια για μια γαστρονομική δοκιμή!

Πρώτο, το Γκαζοχώρι ένα μεζεδοπωλείο στο Γκάζι, πασίγνωστο για τους παραδοσιακούς μεζέδες του και την παρεΐστικη ατμόσφαιρά του είναι σχεδόν πάντα γεμάτο από παρέες φοιτητών που απολαμβάνουν το κρασί τους σε λογικές τιμές και όμορφο περιβάλλον.

Άλλο ένα μεζεδοπωλείο-τσιπουράδικο στο Γκάζι είναι το Καζάνι, με παραδοσιακούς μεζέδες σε ένα όμορφο περιβάλλον βγαλμένο από το παρελθόν!

Λίγο πιο πέρα από το σταθμό του μετρό Κεραμεικός, βρίσκουμε το Berlin Raki ένα πολύ ξεχωριστό ελληνικό εστιατόριο στο Γκάζι όπου η σεφ Αριάδνη Πούλιου μας μαγεύει με τα νόστιμα δημιουργικά πιάτα της σε ένα χώρο που σου δίνει την αίσθηση ενός urban bar που μας θυμίζει Ανατολικό Βερολίνο.

Η περιοχή του Γκαζιού προσφέρεται όχι μόνο για ελληνικές γεύσεις αλλά για γευστικά ταξίδια σε διάφορες άλλες χώρες. Όπως για παράδειγμα το ινδικό εστιατόριο India Bollywood με αυθεντικές παραδοσιακές ινδικές γεύσεις από την περιοχή του Πακιστάν και όχι μόνο και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.

Τέλος, υπάρχει και ο Μεξικάνος στο Γκάζι με φανταστικές μεξικανικές σπεσιαλιτέ και κοκτέιλ μαργαρίτα με πολλούς φανατικούς για κάτι το διαφορετικό!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close