6+1 στέκια για ούζο και τσίπουρο στην Αθήνα

2.2K

Και ναι, έρχονται κάποτε οι μέρες εκείνες που αναζητάμε καλά τσιπουράδικα στην Αθήναωραία μέρη για να απολαύσουμε ένα καλό ουζάκι ή τσίπουρο παρέα με καλούς μεζέδες. Γι’ αυτές  λοιπόν τις μέρες προνοήσαμε κι εμείς και σου  προτείνουμε 6+1 επιλογές για ούζο και τσίπουρο στην Αθήνα.

 Βολιώτικο Τσιπουράδικο, Ψυρρή

To Βολιώτικο Τσιπουράδικο στου Ψυρρή είναι ένα από τα πιο γνωστά τσιπουράδικα στην Αθήνα και στεγάζεται σε ένα από τα παλαιότερα κτίρια της Αθήνας. Σε ένα άνετο και φιλόξενο περιβάλλον θα δοκιμάσεις φοβερούς μεζέδες και νόστιμα πιάτα της ελληνικής κουζίνας μετά ζωντανής μουσικής, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και Κυριακή μεσημέρι.

📍Λεπενιώτου 1 & Ναυάρχου Αποστόλη Ψυρρή

e-table tip: Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτούς μεζέδες από το Βόλο που συνοδεύονται ιδανικά με τσίπουρο, κρασί και άλλα ελληνικά αποστάγματα. Δοκίμασε μπεκρή μεζέτηγανιάσαρδέλα ψητήχταποδάκι κρασάτο και ποικιλίες θαλασσινών και κρεατικών.

 

Κλείσε στο Βολιώτικο Τσιπουράδικο

 


 

Ουζερί του Λάκη, Πλατεία Βικτωρίας

τσιπουράδικα στην Αθήνα

Το Ουζερί του Λάκη βρίσκεται στην πλατεία Βικτωρίας και με την ιδιαίτερη διακόσμησή του, θυμίζει ουζερί παλιάς εποχής, με γυάλινα καραβάκια-φωτιστικά που κρέμονται από την κορυφή και σωσίβια για διακοσμητικά. Σερβίρει κυρίως φρέσκο ψάρι απο την Κύμη, αλλά και φοβερά νηστίσιμα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Το Ουζερί του Λάκη είναι ένα από τα πιο γνωστά τσιπουράδικα στην Αθήνα και αξίζει πραγματικά να κανονίσεις μία έξοδο με την παρέα σου!

📍Ελπίδος 16 Αθήνα

e-table tip: Δοκίμασε οπωσδήποτε σαγανάκι με γαρίδες και μακαρονάδα με μελάνι σουπιάς!

 

Κλείσε στο Ουζερί του Λάκη

 


 

Οινοθόη, Μοσχάτο

τσιπουράδικα στην Αθήνα

H Οινοθόη στο Μοσχάτο είναι ένα μεζεδοπωλείο με καλό φαγητό με σεβασμό στην ελληνική κουζίνα. Σε έναν ιδιαίτερο εσωτερικό χώρο με μοναδικά παλαιά συλλεκτικά αντικείμενα και μια καταπράσινη αυλή, φιλοξενεί ιδανικά παρέες που ξέρουν από ποιοτικό φαγητό και αυθεντική διασκέδαση. Το μενού περιλαμβάνει λαχταριστά ορεκτικά, μαγειρευτά, ζυμαρικά, κρεατικά και θαλασσινά, για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Live μουσική κάθε Παρασκεύη και Σάββατο από τις 21.30 και Κυριακή από τις 14.00.

📍Κωνσταντινουπόλεως 91 Μοσχάτο

e-table tip: Δοκίμασε κολοκυθοκεφτέδες, κουνέλι, αστακομακαρονάδα, χταποδοκεφτέδες αλλά και mix grill με ντόπια ζουμερά κρεατικά.

 

Κλείσε στην Οινοθόη 

 


 

Παραμύθι, Πειραιάς

τσιπουράδικα στην Αθήνα

Το μεζεδοπωλείο Παραμύθι στον Πειραιά βρίσκεται στη Ζέα και προσφέρει νόστιμους μεζέδες. Σε έναν από τους πιο όμορφους πεζόδρομους της πόλης, το Παραμύθι σερβίρει ούζο αλλά και υπέροχο κρασί, παρέα με νόστιμους μεζέδες. Ο φωτεινός χώρος, με τα ζωντανά χρώματα και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία, το ποδήλατο που κρέμεται από ψηλά είναι το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου, δημιουργούν το πιο φιλόξενο περιβάλλον για εσάς και την παρέα σου.

📍Ζέας 147 Πειραιάς

e-table tip: Δοκιμάστε τις πεντανόστιμες σπιτικές σπεσιαλιτέ κρεατικών που ετοιμάζονται καθημερινά και προσφέρονται σε καλές τιμές.

 

Κλείσε στο Παραμύθι 

 


 

Σεμέλη, Κορυδαλλός

Επόμενη πρόταση για ούζο και τσίπουρο στην Αθήνα είναι το τσιπουράδικο Σεμέλη βρίσκεται στον Κορυδαλλό. Εκεί θα απολαύσεις ελληνική κουζίνα και παραδοσιακούς μεζέδες από αγνά υλικά. Ο χώρος είναι παραδοσιακός και φιλόξενος. Διαθέτει ζεστό και εσωτερικό χώρο και μια όμορφη, δροσερή αυλή για να απολαύσεις καλό και φθηνό φαγητό με την οικογένεια και τους φίλους σου. Live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο απο τις 22:30.

📍Σερρών 67 Κορυδαλλός

e-table tip: Δοκίμασε παραδοσιακό μπουγιουρντί, αφράτους ντοματοκεφτέδες, πατάτες οφτές, χοιρινό σασλίκ, μελιτζάνα λαχματζούν και φρεσκότατα θαλασσινά.

 

Κλείσε στο Σεμέλη

 


 

Πετραλώνι, Κάτω Πετράλωνα

To Πετραλώνι είναι ένα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο και ουζερί στα Κάτω Πετράλωνα που προσφέρει ελληνική κουζίνα. Πολύ κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό των Πετραλώνων θα βρεις ένα φοβερό στέκι που προσφέρει φοβερούς ελληνικούς μεζέδες. Αν αυτό που ψάχνεις είναι η απόδραση απο την ρουτίνα της καθημερινότητας σε ένα ζέστο και φιλικό περιβάλλον, όπου κυριαρχούν η πέτρα, τα όμορφα χρώματα στη διακόσμηση, αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και παραδοσιακοί μεζέδες, τότε πρέπει να κλείσεις τραπέζι άμεσα! Live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30 και Κυριακή μεσημέρι από τις 14:00

📍Αθηνοδώρου 18 & Πλατεία Ηούς Πετράλωνα

e-table tip: Καισαροπιτάκια, γαύρος μαρινάτος, σουτζουκάδα, σπετσοφάι και κότσι χοιρινό είναι μόνο μερικά από αυτά που πρέπει να επιλέξεις.

 

Κλείσε στο Πετραλώνι

 


 

Βολιώτικη Τσιπουρομανία, Μεταμόρφωση

τσιπουράδικα στην Αθήνα

Η τελευταία πρόταση για αυθεντικά τσιπουράδικα στην Αθήνα θα σε πάει στη Μεταμόρφωση. Η Βολιώτικη Τσιπουρομανία είναι ένα αυθεντικό βολιώτικο τσιπουράδικο με καλή ελληνική κουζίνα. Διαθέτει πάνω από 8 είδη χύμα κρασιού, 38 εκλεκτές ετικέτες σε τσίπουρο και 69 σε ούζο, και 62 είδη μπύρας με 40 Ελληνικές και 22 ξένες ετικέτες σε πολύ οικονομικές τιμές και κάποιες από αυτές είναι σπανιότατες. Δε λείπει το ρακόμελο, η ψημένη και η βιολογική ρακή. Όλα αυτά δε σερβίρονται μόνα τους στο τραπέζι… αλλά παρέα με χειροποίητα παραδοσιακά πιάτα και λαχταριστούς μεζέδες, ειδικά φτιαγμένους για την “τσιπουρομανία”.

📍Λεωφ. Τατοΐου 129 Μεταμόρφωση

e-table tip: Ξεχωρίζουν το χταπόδι σαγανάκι, μύδια λεμονάτα, τα μεθυσμένα καλαμαράκια αλλά και οι χορταστικές ποικιλίες κρεατικών. Live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:45 με παλιό λαϊκό, ρεμπέτικο, έντεχνο και παραδοσιακή μουσική.

 

Κλείσε στη Βολιώτικη Τσιπουρομανία

 


 

Κλείσε σε στέκια για ούζο και τσίπουρο στην Αθήνα

 

 

Κλείσε σε τσιπουράδικα στην Αθήνα

 


 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close