Οι καλύτερες μπυραρίες της Θεσσαλονίκης

1.2K

Και τώρα να αρχίζαμε να μετράμε, δε θα τελειώναμε ποτέ την καταμέτρηση των φίλων της μπύρας. Σε όποια χώρα και να πας, όποια περιοχή κι αν επισκεφτείς, πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά κι όχι άδικα, αφού συν τοις άλλοις συνοδεύεται από εκλεκτούς μεζέδες που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Το e-table.gr έψαξε και βρήκε για εσάς μερικές από τις καλύτερες μπυραρίες της Θεσσαλονίκης.

Ο κατάλογος του Beer Art αγγίζει τις τριακόσιες διαφορετικές ετικέτες από κάθε γωνιά της γης, μαζί με την ιδιαίτερη προβολή όλων των ετικετών των Ελλήνων Μικροζυθοποιών. Φιλοσοφία του είναι να γίνει ένα πολυδιάστατο στέκι των φίλων της μπύρας, όπου θα δένουν αρμονικά οι γευστικές εξερευνήσεις με τις αγορές, η μπύρα και η κουλτούρα της με την τέχνη.

Το The Beer Saloon Restaurant είναι μια πανέμορφη μπυραρία στην παραλία Αρετσού στην Καλαμαριά με μεγάλη ποικιλία από τις καλύτερες και πιο γνωστές μπύρες. Περίπου 100 ετικέτες και τέσσερα βαρέλια θα συνοδεύσουν άριστα το χορταστικό σας φαγητό.

Ούζο, ρακές και τσίπουρο παραγωγής τους με συνοδεία δικών τους μεζέδων, 8 βαρελίσιες μπύρες, 25 ετικέτες μπύρας εισαγωγής, 17 ετικέτες από ελληνικές μικροζυθοποιίες, 8 ετικέτες από τραπιστικά μοναστήρια που συνοδεύονται από ζεστά ή κρύα πιάτα είναι αυτά που θα βρείτε στην κουζίνα της μπυραρίας Η Πρίγκηπος. Το γεύμα σας θα ακολουθήσει λαϊκή μουσική και σμυρνέϊκα ρεμπέτικα, έθνικ και τζαζ από όλον τον κόσμο.

To Otto Dix είναι μια μπυραρία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μπύρα από τις διαφορετικές ποικιλίες που διαθέτει το εστιατόριο, να γευτείτε μερικές από τις σπεσιαλιτέ του αλλά και τα λουκάνικά και τους καλύτερους μεζέδες για τις αγαπημένες σας μπύρες. Παρασκευή βράδυ μπορείτε να ακούσετε και ζωντανή ποιοτική ροκ ή τζαζ μουσική και να περάσετε πραγματικά μοναδικές στιγμές.

Στο Beer Station θα βρείτε τις 100 καλύτερες ετικέτες μπύρας από όλον τον κόσμο σε χαμηλές τιμές. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και τις γευστικές τους στάσεις με λουκάνικα υψίστης ποιότητας και γευστικής απόλαυσης, συνοδεία κατάλληλων ορεκτικών που θα συναρπάσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Εσείς ποια μπυραρία θα επιλέξετε; Μπείτε στο e-table.gr και κάντε την κράτησή σας σε μία από τις καλύτερες μπυραρίες της Θεσσαλονίκης.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close