Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για την μεξικάνικη κουζίνα

1K

Τα εστιατόρια με μεξικάνικη και Tex Mex κουζίνα είναι τα πιο αγαπημένα μου στην πόλη, ειδικά όσο ο καιρός «ανοίγει», προδιαθέτει για παγωμένες μαργαρίτες σε συνδυασμό με τις αγαπημένες μου πικάντικες γεύσεις!

Chili con carne, enchiladas, nachos, tacos, quesadillas, chimichangas, burritos, guacamole κάθε φορά που πιάνω τον κατάλογο στο χέρια μου, δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!

Η Μεξικάνικη κουζίνα βασίζεται στις καλαμποκένιες πίτες, τις τορτίγιας, τα φασόλια, το ρύζι, τις καυτερές πιπεριές χαλαπένιος, το ρύζι, τα μπαχαρικά και τις σάλτσες!

Το γεύμα στα εστιατόρια με μεξικάνικη κουζίνα είναι σαν φιέστα, γι’ αυτό θέλει μεγάλη παρέα και τα πιάτα στην «σέντρα» και την κατάλληλη μπύρα να ρέει άφθονα!

Ξεκινάς με παγωμένες μαργαρίτες, δεν παραλείπεις να συνοδεύσεις τα nachos με guacamole, απολαμβάνεις το chili con carne πολύ καυτερό!

Και αν μπερδεύτηκες ενώ όλα σου φαίνονται ίδια, τα tacos είναι σκληρές πίτες τορτίγιας ενώ τα burritos μαλακές.
Τα chimichangas τηγανίζονται, τις quesadillas προτίμησέ τις με τυρί, τα enchiladas σερβίρονται με salsa Ranchero, λιωμένο τυρί, κρεμμύδι και ντομάτες.

Αν σου αρέσουν τα καυτερά έχε κατά νου ότι τα περισσότερα πιάτα είναι πικάντικα και η σήμανση με τις τρείς πιπεριές στον κατάλογο, θα σε κάνει να πάρεις «φωτιά», την οποία μπορείς να σβήσεις μόνο με sour cream γι’ αυτό φρόντισε να έχεις αρκετή στο τραπέζι!

Στην Αθήνα θα βρεις αρκετά εστιατόρια με Tex Mex και Μεξικάνικη κουζίνα, μάλιστα κάποια από αυτά έχουν και κήπο!
Αναζήτησέ τα στο e-table και κάνε online κράτηση… γιατί τον τελευταίο καιρό λέγεται ότι είναι η αγαπημένη τάση στο φαγητό!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close