Γονείς για φαγητό, με την πολύτιμη βοήθεια της Nannuka φυσικά!

682

Μεγαλώνοντας αρχίζουμε και αλλάζουμε γούστα και τρόπο διασκέδασης! Ειδικά όταν γινόμαστε γονείς έχουμε περισσότερη ανάγκη από μια ήσυχη βραδιά με φίλους σε ένα όμορφο εστιατόριο όπου θα πούμε τα νέα μας και θα ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα. Για πολλούς γονείς είναι δύσκολο να κανονίσουν κάποια χαλαρωτική έξοδο γιατί θα πρέπει στην ουσία να συντονιστούν πολλά άτομα γι’ αυτό.  Και εντάξει , το θέμα εστιατόριο το έχουμε , μπαίνουμε στο e-table κλείνουμε τραπέζι και προγραμματίζουμε  την βραδιά μας.  Τα παιδιά όμως;

 nannuka & e-table

Ποιος θα κρατήσει τα παιδιά;

Ξεκινώντας με το σχεδιασμό μιας τέτοιας βραδιάς με φίλους,  αυτό που κυρίως έχουμε πάντα στο μυαλό μας είναι η ασφάλεια του παιδιού μας και το άτομο  που θα αναλάβει την φύλαξή του όσο εμείς θα διασκεδάζουμε.

Εδώ λοιπόν έρχεται η Nannuka,  η πρώτη, ελληνική, online πλατφόρμα αναζήτησης, εύρεσης και αξιολόγησης επαγγελματιών για το παιδί στην Ελλάδα.  Η Nannuka δίνει την δυνατότητα να έρθουν οι γονείς σε επαφή με ανθρώπους που ασχολούνται με τα παιδιά και δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα, παρέχοντας πλήρη βιογραφικά και εξακριβωμένα προφίλ.

Όσοι είστε γονείς και θέλετε να κάνετε κράτηση σε ένα από τα εστιατόρια του e-table,  κάντε μια βόλτα από την ιστοσελίδα της Νannuka σίγουρα θα βρείτε τον παιδαγωγό που σας ταιριάζει!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close