3 μεζεδοπωλεία στην Πάτρα που ξεχωρίζουν

3.8K

Σε ποιόν δεν αρέσει να περνάει όμορφες στιγμές με φίλους πίνοντας κρασί και τρώγοντας καλοφτιαγμένα μεζεδάκια; Φυσικά σε όλους αρέσει!  Κάναμε μια βόλτα μέχρι το νομό Αχαΐας και βρήκαμε για εσάς τρία μεζεδοπωλεία στην Πάτρα, με καλό φαγητό και λογικές τιμές!

Το ουζερί Βόσπορος είναι από τα καλά μεζεδοπωλεία της πόλης με πολίτικες γεύσεις και αέρα που θα σας θυμίσει τα βολιώτικα τσιπουράδικα. Ο Βόσπορος είναι από τα γνωστά μεζεδοπωλεία της Πάτρας για τις οικονομικές τιμές αλλά κυρίως νόστιμες προτάσεις και τους χορταστικούς του μεζέδες.

Στο πεζόδρομο Τριών Ναυάρχων και Κανακάρη γωνία βρίσκουμε το ΠηρούνιΤα πιάτα του είναι αμιγώς παραδοσιακά ελληνικά και το μενού γεμάτο γευστικές προτάσεις που θα σας αρέσουν πολύ. To must του μαγαζιού είναι η σαλάτα “πηρούνι” και οι ποικιλίες καλοψημένων κρεατικών.

Άλλο ένα μεζεδοπωλείο που αξίζει την προσοχή μας είναι τα Βαρέλια στο γραφικό στενό της Ηφαίστου με μενού γεμάτο από πολίτικα εδέσματα. Μεγάλη ποικιλία και υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών είναι σίγουρα ένας καλό λόγος για να πάτε στα Βαρέλια.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close