Μεζεδοπωλεία που ξεχωρίζουν στα Δυτικά Προάστια

3.7K

Πολύ συχνά οι παρέες αναζητούν κάποιο στέκι για νόστιμα μεζεδάκια, κρασί και φυσικά πολύ ζωντάνια! Αυτό σημαίνει ότι όλοι κάποια στιγμή έχουμε αναζητήσει κάποιο καλό μεζεδοπωλείο που θα μας προσφέρει ποιοτικό φαγητό και ποτά σε λογικές τιμές. Εμείς σου προτείνουμε 6 μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια που έχουμε δοκιμάσει με νόστιμο φαγητό, καλό κρασί και φυσικά εκπτώσεις!

 

Γκαλερί του Μεζέ, Περιστέρι

 μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια

Πρώτη πρόταση για μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστεια είναι η Γκαλερί του Μεζέ στο Περιστέρι. Πρόκειται για ένα μεζεδοπωλείο με ελληνικά παραδοσιακά μεζεδάκια και πολύ ξεχωριστές γευστικές προτάσεις που θα σε συναρπάσουν. Εδώ η φιλοσοφία είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια και αυτό το καταλαβαίνεις από την πρώτη κιόλας στιγμή,  από το φιλόξενο περιβάλλον μέχρι το δημιουργικό μενού. Μην αμελήσεις να δοκιμάσεις την καπνιστή μπριζόλα με ανανά, την τηγανόπιτα της Κυρα Θοδώρας, τις γευστικότατες μελιτζάνες ιμάμ και πολλά σπιτικά πιάτα ημέρας.

 

Δεκαράκι, Αιγάλεω 

 μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια

Το Δεκαράκι είναι ένα μοντέρνο τσιπουράδικο στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Αγίας Λαύρας στο Αιγάλεω. Νόστιμοι μεζέδες ελληνικής κουζίνας, ποικιλίες ορεκτικών, κρεατικών και τηγανιές σε προσιτές τιμές ,σε περιμένουν παρέα με κρασί, τσίπουρο και ρακί! Στο Δεκαράκι φιλοδοξία είναι να αναβιώσεις όμορφες στιγμές με φαγητό φτιαγμένο από τα πιο αγνά υλικά της πατρίδας μας, παρέα και με ζωντανή μουσική!

 

Η Αλεπού, Πετρούπολη

 μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια

Η Αλεπού στην Πετρούπολη είναι επίσης μια αξιόλογη επιλογή για καλά μεζεδοπωλεία στα Δυτικά Προάστια. Ζουμερά κρεατικά, όπως το ξακουστό χοιρινό κότσι, αγριογούρουνο στιφάδο, χειροποίητες πίτες και πολλά άλλα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που παρασκευάζονται από τα πιο αγνά υλικά επιλεγμένων παραγωγών της περιφέρειας, περιμένουν εσένα και την παρέα σου! Γιατί ότι δεν φτάνει η Αλεπού…το μαγειρεύει, παρέα και  με ελληνική λαϊκή μουσική!

 

Φωλιά Μουσικό Μεζεδοπωλείο, Αγία Βαρβάρα

 μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια

Η Φωλιά Μουσικό Μεζεδοπωλείο είναι ένα φοβερό μεζεδοπωλείο στην Αγία Βαρβάρα που προσφέρει ποιοτική διασκέδαση και εξαιρετική κουζίνα. Δοκίμασε σαλάτα Φωλιά μέσα σε τραγανή ζυμαρένια κρούστα, χιονισμένο κοτόπουλο-τηγανιά κοτόπουλου με κρέμα γάλακτος και σκόρδο, κεμπάπ γιαουρτλού με παραδοσιακή πολίτικη συνταγή, και την περίφημη θρακάτα της φωλιάς, την ποικιλία κρεατικών με 4 είδη κρέατος.

 

Οι Μουριές, Άγιοι Ανάργυροι

 μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια

Στις Μουριές στους Αγίους Αναργύρους το καλό φαγητό συνδυάζεται με την καλή ζωντανή μουσική. Πρόκειται για έναν καλαίσθητο χώρο που συνδυάζει αρμονικά τη μοντέρνα διακόσμηση με τα παραδοσιακά στοιχεία και έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του. Το μενού του περιλαμβάνει εκλεκτά κρεατικά στα κάρβουνα, ψάρια και θαλασσινά, φρέσκες σαλάτες και νόστιμα κυρίως πιάτα. Δοκίμασε σουβλάκι κοτόπουλο, παραδοσιακό κεμπάπ, εκπληκτική χοιρινή τηγανιά, σαρδέλα στα κάρβουνα, ψητές γαρίδες και καλαμάρι τηγανητό!

Και Μετά, Ίλιον

 μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια

Σε ένα αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 1930 στο Ίλιον, βρίσκεται τo μεζεδοπωλείο Και Μετά. Σε ένα ιδιαίτερο χώρο με vintage έπιπλά και αντικείμενα τέχνης, ετοιμάσου να απολαύσεις φαγητό και σπιτικές συνταγές από όλη την Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Μπορείς να δοκιμάσεις γυαλιστερές, μυδοπίλαφο και σπαγγέτι θαλασσινών, χοιρινή πανσέτα, ψαρονέφρι αλα κρεμ, νόστιμες μακαρονάδες και πολλές ακόμα φρεσκομαγειρεμένες σπεσιαλιτέ.  Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το Και Μετά γεμίζει με ζωντανή μουσική και λαϊκορεμπέτικα που ανεβάζουν το κέφι της παρέας.


 

Ανακάλυψε μεζεδοπωλεία στα Δυτικά Προάστια!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close