Τρία εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα στη Βέροια

508

Η μαγεία, η γεύση και η ποιότητα της μεσογειακής κουζίνας και της φιλοσοφίας της δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Εκτός δε από αυτό, τα οφέλη της είναι γνωστά από αρχαιοτάτων χρόνων ενώ το ταπεραμέντο της απαρτίζεται –φυσικά- από το ελαιόλαδο, τα λαχανικά και τα φρούτα και τα δημητριακά. Γι’ αυτό, λοιπόν, κι εμείς σας βρήκαμε τρία εστιατόρια στη Βέροια  μεσογειακής κουζίνας, όπου μπορείτε να απολαύσετε γευστικά πιάτα.

Το 12 Γράδα είναι ένα εστιατόριο στο κέντρο της Βέροιας που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με επιλογές από κρεατικά και θαλασσινά φτιαγμένα από φρέσκα ντόπια υλικά. Το εστιατόριο είναι, επίσης, ένα φημισμένο wine bar με μεσογειακές επιλογές και ποιοτικό ελληνικό κρασί.

Το Beluga, επίσης στο κέντρο της Βέροιας, είναι πλήρως εξοπλισμένο με φρέσκες σαλάτες, μαγειρευτά, χειροποίητα ζυμαρικά, burgers, φρέσκα κρέατα και καθημερινές σπεσιαλιτέ. Στο bar το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστή βότκα beluga, διάφορα cocktails αλλά και κρασιά.

Στο μεζεδοπωλείο Αγγελικόν θα βρείτε εξαιρετικούς μεζέδες, θαλασσινές νοστιμιές, κρεατικά της ώρας και του φούρνου και ειδικά μενού για όλες τις ημέρες της νηστείας. Για εσάς που το επιθυμείτε, όλα αυτά θα τα συνοδεύσετε με κρασί, ούζο και τσίπουρο.

Εάν σας ανοίξαμε την όρεξη, μπείτε στο e-table.gr και κάντε κράτηση σε εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας στη Βέροια απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close