Απολαμβάνουμε νόστιμη μεσογειακή κουζίνα σε εστιατόρια στη Λάρνακα

822

Νόστιμα κρέατα, φρέσκα θαλασσινά, λαχταριστά ζυμαρικά και δροσερές σαλάτες στο πιάτο σου! Σου προτείνουμε τα αγαπημένα μας εστιατόρια στη Λάρνακα που σερβίρουν μεσογειακές γεύσεις που μένουν αξέχαστες!

 

Red pepper, Κέντρο Λάρνακας

εστιατόρια στη Λάρνακα

Το Red Pepper είναι ένα αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο που προσφέρει σε μία χαλαρωτική ατμόσφαιρα, σύγχρονη ευρωπαϊκή κουζίνα με νόστιμα μεσογειακά πιάτα. Το μενού δημιουργείται από τοπικά προϊόντα και εποχικά τρόφιμα. Δοκίμασε τη σούπα ημέρας, το Red Pepper Burger, το ριζότο με μέντα και το φοβερό Red Pepper Rib-eye! Κράτα επίσης χώρο για το επιδόρπιο-σήμα κατετεθέν το ‘LK’!

 

Enigma Restaurant, Μακένζυ

εστιατόρια στη Λάρνακα

Αν ψάχνεις για ρομαντικά εστιατόρια που σερβίρουν μεσογειακή κουζίνα, τότε πρέπει να κλείσεις το τραπέζι σου στο Enigma Restaurant στην περιοχή Μακένζυ Beach της Λάρνακας. Εκεί θα ζήσεις μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, απολαμβάνοντας εξαιρετική κουζίνα.  Η αριστοκρατική ατμόσφαιρα του εστιατορίου, το καθιστά ιδανικό μέρος για ένα ρομαντικό ραντεβού. Στο Enigma Restaurant θα απολαύσεις εκλεκτά πιάτα με θαλασσινά και κρέατα, αλλά και φοβέρα επιδόρπια!

 

Charmers, Πιαλέ Πασά

εστιατόρια στη Λάρνακα

Το εστιατόριο Charmers είναι γνωστό σε όλη την Κύπρο για τα steak, τα ψάρια και τα φρέσκα θαλασσινά που σερβίρει καθημερινά. Οικογενειακό εστιατόριο, το οποίο είναι περήφανο για το νόστιμο φαγητό,  την εξυπηρέτηση με χαμόγελο και την άψογη φιλοξενία. Εκεί θα δοκιμάσεις φοβερά γαστρονομικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας με όμορφη θέα στη θάλασσα!

 

Παραδοσιακό Πιάτο, Φοινικούδες

εστιατόρια στη Λάρνακα

Εάν ψάχνεις εστιατόρια στη Λάρνακα για φρέσκο ψάρι και μεσογειακές γεύσεις, έφυγες για το Παραδοσιακό Πιάτο στις Φοινικούδες. Σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο θα απολαύσεις σπιτικές συνταγές και καλοψημένα ψάρια που θα συνοδεύσεις με καλό κρασί και ούζο. Δοκίμασε νόστιμες γαρίδες και τσιπούρα στα κάρβουνα, μύδια και χορταστική μακαρονάδα με θαλασσινά!

 

Zakos Beach Restaurant, Μακένζυ

εστιατόρια στη Λάρνακα

Το Zakos Beach βρίσκεται στο κέντρο της παράλιας του Μακένζυ και δίνει έμφαση στο γευστικό φαγητό, πατώντας πάνω σε κλασικές συνταγές από ολόφρεσκα ψαρικά και θαλασσινά, αλλά με έντονα δημιουργική διάθεση. Το φαγητό φτιάχνεται από αγνές πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά σε καθημερινή βάση και σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού!


 

Ανακάλυψε εστιατόρια στη Λάρνακα!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close