Με τα παιδιά στο εστιατόριο: tips για μια ευχάριστη έξοδο

906

Για τους γονείς, η έξοδος για φαγητό είναι ένας από τους ιδανικούς τρόπους για να ξεφύγουν από την ρουτίνα. Βλέπουν τους φίλους τους, ξεχνιούνται από την καθημερινότητα και τις δουλειές και ειδικά οι μαμάδες βρίσκουν την τέλεια ευκαιρία να απαλλαχθούν από το μαγείρεμα! Όμως για τα παιδιά, το να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να ακούν τις συζητήσεις των μεγάλων, κάνει μία έξοδο για φαγητό βαρετή! Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα, αρχίζουν να είναι ανήσυχα, να γκρινιάζουν, καθώς είναι στη φύση τους να μην αντέχουν για πολλή ώρα στον ίδιο χώρο, ειδικά όταν δεν υπάρχει κάτι που θα τους ψυχαγωγήσει. Εμείς σας προτείνουμε κάποιες -σωτήριες- συμβουλές για την επόμενη σας έξοδο με τα παιδιά στο εστιατόριο:

  • Κανονίστε την έξοδο σας σε εστιατόρια που διαθέτουν αυλές, κήπους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά.
  • Πάρτε μαζί σας βιβλία, μαρκαδόρους, λευκά χαρτιά για να απασχοληθούν ευχάριστα τα παιδιά μέχρι να έρθει το φαγητό
  • Προμηθευτείτε παιδικά παζλ με λίγα κομμάτια
  • Πάρτε μαζί σας μερικά μικρά παιχνίδια
  • Εάν το εστιατόριο διαθέτει εξωτερικό χώρο, όπως αυλή ή αν βρίσκεται κοντά σε δάσος, στη θάλασσα ή σε κάποια πλατεία, κάντε μια μικρή βόλτα μέχρι να έρθει η παραγγελία σας

 

Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν χρειάζεται να περιορίσετε τις εξόδους σας με τα παιδιά στο εστιατόριο. Ετοιμαστείτε για νόστιμες οικογενειακές στιγμές !

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close