Τρία must visit εστιατόρια στην Λάρισα

515

Κάθε που χειμωνιάζει, η πυξίδα, όπως και να το κάνουμε «κολλάει» στο Βορρά. Αυτή τη φορά κάνουμε μια μεγάλη στάση στη Λάρισα και αναζητούμε αποκλειστικά γεύσεις gourmet. Βοηθός μας στην ανακάλυψη των καλύτερων εστιατορίων της βασίλισσας της Θεσσαλίας ήταν το e-table.gr, που μας οδήγησε σε αυτά μέσα από δυο κλικ, από όπου και κάναμε τις κρατήσεις μας εντελώς δωρεάν.

estro

Την πρώτη μας στάση την τάξαμε σε Ιταλικό και έτσι, θα μπούμε στο Estro. Εκεί συναντάμε ένα μοντέρνο περιβάλλον, ένα αρκετά οικονομικό μενού, μα πάνω απ’όλα εκπληκτικές μεσογειακές συνταγές από τη γειτονική χώρα και όχι μονο, να συνοδεύονται από τα καλύτερα κρασιά.

just

Γουλιά-γουλιά, μας ήρθε η ιδέα να επισκεφθούμε κι ένα πολύ αγαπητό από το κοινό του Wine Bar, το JUST.WineBar. Είχαμε ακούσει γι’αυτό από μακριά, οπότε κλείσαμε τραπέζι αμέσως και πραγματοποιήσαμε εκεί το επαγγελματικό ραντεβού που είχαμε. Διαλέγοντας ένα από τα πεντανόστιμα πιάτα ημέρας, ήρθαμε αντιμέτωποι και με μια άλλη έκπληξη: 200 ετικέτες κρασιών για να συνοδεύσουν το φαγητό μας! Δε θα κρύψουμε πως και τα τρία που δοκιμάσαμε ήταν υπέροχα.

εν Λαριση

Πλησίαζε Παρασκευή και έπρεπε να διαλέξουμε αν θα απολαύσουμε τη live μουσική του Εν Λαρίση εκείνη την μέρα ή το Σάββατο. Δεν ήθελε και πολλή σκέψη, η αλήθεια είναι, όταν διαβάσαμε και για την έκπτωση που μας δίνει το etable.gr. Οι σεφ Πέτρος Πίκουλας και Ρωμαίος Γκούτσιος είχαν ακονίσει τα μαχαίρια τους και είχαν ετοιμάσει πιάτα από Ελλάδα με «άλλο» στυλ, βασισμένο σε αγνές πρώτες ύλες και μυρωδικά. Και εμείς αγαπάμε πολύ τα μυρωδικά.

Γεμάτοι γεύσεις και αναμνήσεις, μένουμε συντονισμένοι για να μαθαίνουμε νέα από τη Λάρισα, να επισκεφθούμε περισσότερα εστιατόρια την επόμενη φορά και φυσικά να σας τα παρουσιάσουμε.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close