“Made In Greece” menu με θέα όλη την Αθήνα!

427

Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ της μόδας να τρώμε σε εστιατόρια ξενοδοχείων.  Γι’αυτό το λόγο και τα ίδια τα ξενοδοχεία δίνουν μεγαλύτερη βάση στο μενού τους που εκτός από πολύ προσεγμένο είναι και οικονομικό πάντα σε σχέση με αυτά που προσφέρει.

Το St George Lycabettus, πάνω από την πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι,  είναι από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας, και για μένα αυτό με την καλύτερη θέα. Στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου βρίσκεται το ανανεωμένο La Suite Lounge, με πανοραμική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο.

Τρώμε λοιπόν σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά «σκηνικά» της Αθήνας. Τα πιάτα σε ελληνικούς μεσογειακούς τόνους με την υπογραφή του επί πολλά χρόνια Executive chef του ξενοδοχείου Βασίλη Μήλιου.  Το La Suite Lounge με το νέο του πρόσωπο μετά την ανακαίνισή του το καλοκαίρι που πέρασε, μας υποδέχεται ανανεωμένο με γεύσεις «Made In Greece» , με ΠΟΠ προϊόντα από όλη την Ελλάδα, σαλάτα με ψητά μανιτάρια και λαδοτύρι Μυτιλήνης, λαζάνια Τήνου με αβγοτάραχο Μεσολογγίου, παϊδάκι αρνίσιο με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης και σάλτσα Μαυροδάφνης και φιλέτο σφυρίδας με καπνιστή μελιτζάνα, πατάτες με κρόκο Κοζάνης και σάλτσα κακκαβιάς.

Όλα αυτά τα νόστιμα πιάτα τα απολαμβάνουμε με την συνοδεία διάφορων κοκτέηλς με ελληνικό χαρακτήρα όπως το δημιουργικό cosmopolitan με λικέρ μαστίχας, ή το «αγγουράκι» απεριτίφ με ρακί και αγγούρι ή με κάποιο κρασί από την ενημερωμένη κάρτα του εστιατορίου.

Στο La Suite Lounge γίνονται συχνά διάφορα events όπου το μενού διαμορφώνεται ανάλογα με την περίσταση όπως για παράδειγμα ειδικό μενού για κάποιο Full Moon πάρτυ που συχνά διοργανώνεται στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου.

Αν κι εσεις θέλετε να βρεθείτε σε ένα εστιατόριο με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα δεν έχετε παρά να κάνετε την κράτησή σας μέσω του e-table  επωφεληθείτε από τα προνόμια του Loyalty club.

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close