Την Πέμπτη 3/12, ο σεφ Ηλίας Κόκκορης δημιουργεί μοναδικά πιάτα με σκοπό να ταιριάξουν με τα κρασιά του Οινοποιείου Κτήμα Μουσών. Το μενού είναι συγκεκριμένο, με κόστος 26 ευρώ/ άτομο και θα περιλαμβάνει:
– Καλωσόρισμα με μπουκιά έκπληξη
– Καπουτσίνο καβούρι με σαντιγί σελινόριζας («Σαββατιανό» Σαββατιανό – 2015)
– Ρολά σολομού με αγγούρι, τρυφερά φύλλα σαλάτας μαριναρισμένα με κρέμα τυριού και κόκκινη πιπεριά («9 Λευκό» ( Ασύρτικο, Trebbiano, Sauvignon Blanc – 2015)
– Πλιγούρι με φρούτα της θάλασσας, αρωματισμένο με εστραγκόν και τομάτα κονφί («9 Ροζέ» – Syrah, Μούχταρο – 2014)
– Φιλέτο φρέσκου ψαριού, πουρέ σελινόριζας και πολύχρωμες αρωματισμένες πατάτες ( «Χρυσόλιθος» – Μαλαγουζία, Chardonnay – 2014)
– Μους καραμέλας σε τραγανό μπισκότο και σάλτσα σοκολάτας αρωματισμένη με τζίντζερ