Το Κτήμα Μουσών στο Ε/Γ Ταξιδεύοντας στα Βόρεια

Την Πέμπτη 3/12, ο σεφ Ηλίας Κόκκορης δημιουργεί μοναδικά πιάτα με σκοπό να ταιριάξουν με τα κρασιά του Οινοποιείου Κτήμα Μουσών. Το μενού είναι συγκεκριμένο, με κόστος 26  ευρώ/ άτομο και θα περιλαμβάνει:

– Καλωσόρισμα με μπουκιά έκπληξη

– Καπουτσίνο καβούρι με σαντιγί σελινόριζας  («Σαββατιανό» Σαββατιανό – 2015)

– Ρολά σολομού με αγγούρι, τρυφερά φύλλα σαλάτας μαριναρισμένα με κρέμα τυριού και κόκκινη πιπεριά («9 Λευκό» ( Ασύρτικο, Trebbiano, Sauvignon Blanc – 2015)

– Πλιγούρι με φρούτα της θάλασσας, αρωματισμένο με εστραγκόν και τομάτα κονφί («9 Ροζέ» – Syrah, Μούχταρο – 2014)

– Φιλέτο φρέσκου ψαριού, πουρέ σελινόριζας και πολύχρωμες αρωματισμένες πατάτες ( «Χρυσόλιθος» – Μαλαγουζία, Chardonnay – 2014)

– Μους καραμέλας σε τραγανό μπισκότο και σάλτσα σοκολάτας αρωματισμένη με τζίντζερ

Κάνε Κράτηση

Σχετικά με τον Αρθογράφο

e-table.gr
Author with 983 posts
Περισσοτερα για e-table.gr

Σχετικά Άρθρα