Μια Ξεχωριστή εμπειρία στο εστιατόριο The Parliament

542

Στα μέσα του Νοέμβρη περίπου, δέχτηκα μια πρόσκληση από την γενική διευθύντρια του NJV Athens Plaza, με αφορμή τα 25 χρόνια που συμπλήρωσε ο Chef  Νίκος Γιαννόπουλος στον εστιατόριο του ξενοδοχείου, The Parliament.

Το ξεχωριστό μενού που περιελάμβανε 25 συνταγές, μία για κάθε χρόνο του Chef στο ξενοδοχείο, ξενάγησε τους προσκεκλημένους στη γαστρονομική ιστορία του NJV Athens Plaza. Με σαφείς επιρροές από τη γαλλική κουζίνα με την οποία ήρθε σε επαφή από τα πρώτα του κιόλας βήματα στις κουζίνες του ξενοδοχείου, ο Νίκος Γιαννόπουλος δημιούργησε πιάτα γεμάτα μνήμες και μοναδικές γεύσεις.

Συνταγές με γαλλικές αλλά και μεσογειακές αναφορές, γεύσεις από τα παιδικά του χρόνια, εμπνεύσεις της στιγμής που βρήκαν τον δρόμο τους για τα μενού του ξενοδοχείου, καθώς και δημιουργίες που προέκυψαν μέσα από συνεργασίες με άλλους διακεκριμένους chefs χαρτογράφησαν την πορεία των 25 χρονών του στο NJV Athens Plaza και παρουσιάστηκαν με τον πιο ζεστό αλλά και ευφάνταστο τρόπο.

Ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος δήλωσε: “25 χρόνια είναι μια ζωή και ύστερα από 25 χρόνια δεν θα μπορούσα παρά να νιώθω το NJV Athens Plaza σπίτι μου! Το είδα να ενηλικιώνεται και μαζί του ενηλικιώθηκα κι εγώ στη δουλειά που αγάπησα. Όταν ξεκινούσα ούτε που μου περνούσε από το μυαλό ότι τόσα χρόνια μετά θα βρισκόμουν εδώ, η ζωή ξεπέρασε τη φαντασία με τον καλύτερο τρόπο”.

Κάντε Κράτηση στο The Parliament

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close