Θέλω να βγω για φαγητό… στην Κηφισιά!

850

Σαν συνέχεια προηγούμενου άρθρου με θέμα το φαγητό στο Κολωνάκι, συνεχίζουμε σήμερα την έρευνα μας στα εστιατόρια της Κηφισιάς.

New Dash Το New Dash, είναι στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Κηφισιάς. Σε ένα κομψά διακοσμημένο περιβάλλον και έναν υπαίθριο χώρο, που τους ζεστούς μήνες το μετατρέπουν σε έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς.

Oozora Το Oozora αποκαλύπτει μια άλλη προσέγγιση στην ιαπωνική κουζίνα και αισθητική. Κυριαρχούν η minimal διακόσμηση και τα σκούρα χρώματα – the new black is grey – με μόνη ανατροπή μια έντονα πράσινη συστοιχία από bamboo.

Wagamama Το παγκοσμίως γνωστό Wagamama, άνοιξε πρόσφατα και στην Κηφισιά, για να προσφέρει την καλύτερη ιαπωνική fusion κουζίνα. Είναι κατάλληλο για lunch break ή ακόμα και για ένα ξεχωριστό δείπνο

Tesoro Mio  Νέο entry στο e-table, με ιταλικό και κοσμοπολίτικο αέρα το Tesoro Mio,  είναι από τα ιταλικά εστιατόρια της πόλης που σίγουρα θα συζητηθούν.

Golden Phoenix Γνωστό από το 1991, το Golden Phoenix στην Κάτω Κηφισιά  αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για ένα αξέχαστο δείπνο.

Μπέρδεμα Κλασική ταβέρνα με μοντέρνα στοιχεία  στην περιοχή της  Κηφισιάς , που σερβίρει ποιοτική ελληνική κουζίνα και διάφορες πολίτικες σπεσιαλιτέ.

Σαλματάνης Ξακουστή ταβέρνα της περιοχής, με νόστιμα μαγειρευτά της ελληνικής κουζίνας και με μεγάλη κάρτα κρασιών.

BierKeller  Ένας ζεστός και ατμοσφαιρικός χώρος με ένα παλιό κελάρι στο οποίο ζυμώνεται και φυσικά καταναλώνεται το αγαπημένο μας ποτό, η μπύρα.

Αν είστε θαμώνας της Κηφισιάς ή θέλετε να πάτε μια βόλτα προς τα βόρεια για φαγητό κάντε μια κράτηση σε ένα από τα εστιατόρια που σας παρουσιάσαμε αλλά και σε άλλα των βορείων προαστίων.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close