Καθαρή Δευτέρα στο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

541

Το Μπαλκόνι στις Κυκλάδες είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στην πόλη. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην πρωταγωνιστεί  μια μέρα όπως η Καθαρά Δευτέρα που τα θαλασσινά έχουν πρώτη θέση στο γιορτινό τραπέζι!

Ο σεφ του εστιατορίου έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο μενού σε προσιτές τιμές, με ότι καλύτερο έχει να μας προσφέρει απλόχερα η θάλασσα των Κυκλάδων. Δοκιμάστε τραγανό καλαμάρι από την Ηρακλειά και γαριδάκι από το Μπουγάζι στο τηγάνι. Καραβίδα από την Κύμη, ολοζώντανα χταπόδια και καβούρια στην σχάρα. Αχνιστά μύδια, πλούσια ζυμαρικά και ριζότι με αστακό, όστρακα ή γαρίδες. Συνοδεύστε το γεύμα σας με παραδοσιακές γεύσεις της σαρακοστής όπως λευκή ταραμοσαλάτα, βιολογική φάβα Σχοινούσας, αχινοσαλάτα  και πίτα με άγρια χόρτα.

Ένεκα ημέρας, θα βρείτε χύμα κρασί από την Σαντορίνη αλλά και μεγάλη ποικιλία εμφιαλωμένων κρασιών ,ούζου και ρακί  από την λίστα μας.

Στο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες θα απολαύσεις μοναδική θέα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής, από τον Αργοσαρωνικό και τον Λυκαβηττό έως τα Τουρκοβούνια και την Πάρνηθα, έχοντας κερδίσει επάξια μια θέση στην κατηγορία με τα καλύτερα εστιατόρια με θέα στην Αθήνα.

Σίγουρα θα σου έχουμε ανοίξει την όρεξη με όλες αυτές τις  λεπτομέρειες που σου παρουσιάσαμε, κάνε την κράτησή σου online και δωρεάν μέσα απο το e-table και γίνε κι εσύ μέλος του πιο gourmet Loyalty club!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close