Από το “Kalon Restaurant” για κάλλιστα εδέσματα

1K

Στην εκπνοή του 2021 ένας μοντέρνος χώρος άνοιξε στη θέση του παλιού «Central» στο Κολωνάκι. Το “Kalon Restaurant”, είναι η νέα πρόταση του δραστήριου επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη και της ομάδας του, που φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους στο πιο κεντρικό σημείου του Κολωνακίου.

Ένα προορισμός για όλες τις ώρες της ημέρας, διακοσμημένος με στοιχεία που αναδεικνύουν την ελληνική κουλτούρα και μεταδίδουν την όμορφη ενέργεια των ανθρώπων του. Το Kalon Restaurant είναι ιδανικό για χαλάρωση για όσους θέλουν να βρουν ένα καταφύγιο ομορφιάς μέσα στη βουή της πόλης, που θα θυμίζει εξωτική απόδραση. Ο εσωτερικός χώρος είναι διακοσμημένος με υλικά της ‘’ελληνικής’’ γης, όπως ελαιόδεντρα, μάρμαρο, πέτρα και ξανθό ξύλο. Ο κρυφοί φωτισμοί στο πάτωμα και το βοτσαλωτό μωσαϊκό, δημιουργούν ένα ζεστό all-day περιβάλλον που θα το αγαπήσεις από την πρώτη σου επίσκεψη.

Οι γαστρονομικές προτάσεις του Kalon είναι βασισμένες στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στις πιο σύγχρονες εκδοχές της, με υλικά υψηλής ποιότητας, διά χειρός του executive chef Βαγγέλη Λεούση. Στο μενού θα βρεις πιάτα για όλα τα γούστα, όπως χταπόδι ψητό, κρέμα φάβας με γλυκοπατάτα, σπανακόπιτα με φύλλο σχάρας και καβουρδισμένο σουσάμι ή γιουβέτσι γαρίδας με φρέσκο βασιλικό και ξύσμα από λεμόνι, αλλά και σκιουφιχτά με κρέμα κολοκύθας και προσούτο του Στρεμμένου ή ριζότο σπανακόρυζο με μάραθο, λεμόνι κονφί και άγριο λαβράκι ατμού με λεμονόχορτο. Για έναν γλυκό επίλογο, μπορείς να δοκιμάσεις ανάλαφρη γαλατόπιτα με τραγανά φύλλα και σάλτσα κανέλας, ρυζόγαλο με αφρό από σαλέπι, και καραμελωμένο τσουρέκι με πραλίνα φουντουκιού, βύσσινο και πλούσια σάλτσα σοκολάτας.

Για το τέλος, αφού δοκιμάσεις τα πιάτα της αρεσκείας σου, μπορείς ν’ απολαύσεις ένα από τα μοναδικά cocktail που δημιουργεί ο Γιώργος Βαρθολομαίος, ενώ η καλή ρυθμική μουσική χαϊδεύει τα αυτιά σου.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close