To Beer or Not to Beer: 10 Αγαπημένες Μπυραρίες στην Αθήνα

30.3K

Όταν λέμε καλοκαίρι, εκτός από τις διακοπές και τα μπάνια στην θάλασσα, άλλο ένα πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι μια παγωμένη μπύρα και νόστιμοι μεζέδες! Για αυτό και εμείς διαλέξαμε και σου προτείναμε 10 αγαπημένες μπυραρίες στην Αθήνα.

 

Athena’s cook, Κέντρο Αθήνας

μπυραρίες στην Αθήνα

Εάν ψάχνεις μπυραρία στο κέντρο της Αθήνας, πρέπει να επισκεφτείς την Athena’s cook , η οποία απέχει μόλις 10 λεπτά από την πλατεία Συντάγματος. Πρόκειται για έναν μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, όπου κυριαρχούν η πέτρα και το ξύλο. Εδώ θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία μπύρας από όλον τον κόσμo και θα μπορείς να ανακαλύψεις ιδιαίτερες γεύσεις σε συνδυασμό με σπέσιαλ πιάτα και μεσογειακή κουζίνα.

e-table tip: Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις σκαλοπίνια μοσχαριού σωταρισμένα σε βούτυρο, γεμιστό μπιφτέκι με λιαστή ντομάτα και γραβιέρα, όπως και λαχταριστές ποικιλίες κρεάτων, τυριών και αλλαντικών που ταιριάζουν καταπληκτικά με μία κρύα μπύρα!

 

Κλείσε στo Athena’s cook

 


 

Lucas House, Νέα Μάκρη

μπυραρίες στην Αθήνα

Το εστιατόριο Lucas House στη Νέα Μάκρη βρίσκεται σε ένα μοναδικό σημείο με υπέροχη θέα στον Ευβοϊκό. Η μπυραρία αυτή αποτελεί ένα γνωστό σημείο συνάντησης για μπύρα και διεθνή κουζίνα.  Το μενού του Lucas House είναι προσαρμοσμένο ώστε να ταιριάζει και να αναδεικνύει τις αγαπημένες σου μπύρες! Ετοιμάσου για μία κοντινή απόδραση δίπλα στη θάλασσα με παρέα κρύα μπύρα και νόστιμο φαγητό!

e-table tip: Δοκίμασε δροσερές σαλάτες, ποικιλίες τυριών και αλλαντικών, πικάντικες πανσέτες, σνίτσελ με κρούστα παρμεζάνας, όπως και χειροποίητα δροσερά γλυκά.

 

Κλείσε στo Lucas House

 


 

Beerology, Ηλιουπόλη

μπυραρίες στην Αθήνα

Στην καρδιά της Ηλιούπολης βρίσκεται το Beerology, μια εξαιρετική μπυραρία, όπου η γνώση και η κατανάλωση της μπύρας γίνονται απόλαυση. Το Beerology προσφέρει καλό φαγητό και ωραίο περιβάλλον. Το εσωτερικό ακολουθεί την κλασική αισθητική προσέγγιση της μπυραρίας, όπου το σκουρόχρωμο ξύλο κυριαρχεί, ενώ δεν λείπουν οι μοντέρνες πινελιές. Φυσικά το στίγμα της μπύρας υπάρχει παντού στους τοίχους!

e-table tip: Aξίζει πραγματικά η Γερμανική πατατοσαλάτα, μπυροποικιλία ορεκτικών,το μελωμένο κότσι για 2 άτομα, η χοιρινή τηγανιά με πολύχρωμες πιπεριές σβησμένη με κόκκινο κρασί και τοBurger black angus με εξαιρετικής ποιότητας μπιφτέκι black angus με τυρί cheddar, μπέικον και καραμελωμένο κρεμμύδι.

 

Κλείσε στo Beerology

 


 

Μέθεξη, Νέο Ηράκλειο

μπυραρίες στην Αθήνα

Η Μέθεξη είναι μία αγαπημένη μπυραρία που προσφέρει νόστιμηκουζίνα, προσαρμοσμένη στις μεσογειακές και στις ελληνικές απαιτήσεις και μπύρες από όλο τον κόσμο. Σε έναν πολύ όμορφο χώρο με πέτρα, ξύλο, ξεχωριστά διακοσμητικά στοιχεία και ατμοσφαιρικό φωτισμό θα απολαύσεις τις κλασικές συνταγές μιας καλής μπυραρίας αλλά και πολλές σπεσιαλιτέ που παρσκευάζονται μόνο εδώ. Επίλεξε την αγαπημένη σου μπύρα και συνόδευσε τη με μία από τις πολλές λαχταριστές επιλογές του μενού.

e-table tip: Δοκίμασε σαλάτα με ταλαγάνι, πανέ γεμιστό κοτόπουλο Μέθεξη με φέτα, ντομάτα και πέστο βασιλικού, πατάτες σατώ στο φούρνο με βούτυρο και αλάτι, Sar Marzano κοκκινιστά κεφτεδάκια με τριμμένη παρμεζάνα, όπως και λαχταριστά ζυμαρικά και burgers!

 

Κλείσε στo Μέθεξη

 

 


 

33 Αδριανού, Μοναστηράκι

μπυραρίες στην Αθήνα

Η μπυραρία 33 Αδριανού βρίσκεται σε ένανιστορικό δρόμο της αρχαίας Αθήνας προσφέροντας διεθνή κουζίνα. Σε έναν μοναδικό χώρο, με πέτρινους τοίχους, ξύλο και μοντέρνα διακόσμηση, θα απολαύσετε ένα απο τα πολλά είδη μπύρας στον κόσμο του ζύθου παρέα με υπέροχες γεύσεις όπως burger, μακαρονάδες, πίτσες και πιάτα κρεατικών υπό τους ήχους rock μουσικής.

e-table tip: Αξίζει να δοκιμάσεις τορτίγια με κοτόπουλο με σάλτσα γιαουρτιού και κύμινο, σπαγγέτι με γαρίδες, λαχταριστή πίτσα προσούτο με ρόκα, παρμεζάνα, ψητό σολομό με πέστο και αρωματικά, ψαρονέφρι γεμιστό με ρόκα και μπέικον, κοτόπουλο με σως καπνιστής μπύρας και ποικιλίες αλλαντικών, λαχανικών και κρεατικών!

 

 

Κλείσε στo 33 Αδριανού

 


 

Εν Αιθρία

μπυραρίες στην Αθήνα

Η μπυραρία Εν Αιθρία στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί ένα γνωστό στέκι για τους λάτρεις της ζυθοποσίας. Πρόκειται για μια ξεχωριστή μπυραρία που στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό με υπέροχα μπαλκόνια και διακόσμηση που θα σε γυρίσει πίσω στον χρόνο. Χαρούμενα χρώματα, ευχάριστο περιβάλλον και cozy διακόσμηση με ρετρό πινελιές συνθέτουν ένα εκπληκτικό σκηνικό για απόλυτη χαλάρωση, διασκέδαση και ρομαντικές στιγμές.

e-table tip: Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις τα πουγκάκια με λουκάνικο και καραμελωμένα κρεμμύδια, τη χοιρινή πανσέτα μελωμένη με σως από λιαστή ντομάτα και φιλέτο κοτόπουλο παναρισμένο με αμύγδαλο!

 

Κλείσε στo Εν Αιθρία

 


 

Green Rose Beer Restaurant, Περιστέρι

μπυραρίες στην Αθήνα

Το Green Rose Beer Restaurantείναι το πρώτο Irish pub-restaurant στο κέντρο του Περιστερίου που ξεχωρίζει για το στυλ, την ποιότητα, τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις εκλεκτές γεύσεις. Το μενού του Green Rose Beer Restaurant είναι πλούσιο και βασίζεται σε σπεσιαλιτέ από όλον τον κόσμο, που συνοδεύουν ιδανικά δροσερές ποικιλίες μπύρας.

e-table tip:Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις πατατοσαλάτα Βερολίνου, πικάντικες φτερούγες κοτόπουλουκαραμελωμένη πανσέτα, ψαρονέφρι αρωματισμένο με μυρωδικά, λαχταριστά μπέργκερ και πολλά ακόμα εδέσματα για την παρέα, μαζί αγαπημένη σου μπύρα!

 

Κλείσε στo Green Rose Beer Restaurant

 


 

Berlin by 5 drunk men, Παγκράτι

μπυραρίες στην Αθήνα

Το Berlin by 5 drunk menστον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Τιμοθέου στο Παγκράτι,  είναι ένα νέο μοναδικό concept μπυραρίας που μοιάζει περισσότερο με ένα μοντέρνο beer bar. Στη μπυραρία αυτή θα βρεις μια αξιόλογη ποικιλία από μπύρες, νόστιμα ορεκτικά και finger food. Κάτι που επίσης θα σε ενθουσιάσει: κάθε τραπέζι διαθέτει δύο προσωπικές κάνουλες για να πιείς όση μπύρα θες!

e-table tip: Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε γερμανικά λουκάνικα με ξινολάχανο και μουστάρδα, ισπανικά Tapas, hot dog με καραμελωμένα κρεμμύδια, και το λαχταριστό σκορδόψωμο με τυριά!

 

Κλείσε στo Berlin by 5 drunk men

 


 

Cheers, Καστέλλα

μπυραρίες στην Αθήνα

Tο Cheers στην Καστέλλα είναι το γνωστό beerhouse στην περιοχή, που προσφέρει διεθνή κουζίνα και μπύρες από όλον τον κόσμο. Βρίσκεται στο ομορφότερο σημείο της Καστέλλας και έχει πανοραμική θέα στο Μικρολίμανο και τον Αργοσαρωνικό. Ζεστά χρώματα, μεγάλη μπάρα και χαρούμενο προσωπικό δημιουργούν ένα νεανικό στέκι, ιδανικό για διασκέδαση με την παρέα σου. Στη μπυραρία Cheersθα βρεις φοβερές μπύρες που συνοδεύουν ιδανικά λαχταριστά ορεκτικά, μεζεδάκια, μεγάλες ποικιλίες και φρέσκες σπεσιαλιτέ από όλον τον κόσμο.

e-table tip: Δοκιμάστε με την παρέα εξαιρετικό χοιρινό κότσι ή χοιρινά φιλετάκια με γλυκόξινη σάλτσα, παϊδάκια κοτόπουλο, πανσέτα, ταλιατέλες παρμεζάναmix grills και δροσερές σαλάτες!

 

Κλείσε στo Cheers

 


 

Hops Beer & Burger, Κουκάκι

μπυραρίες στην Αθήνα
Πηγή Φωτογραφίας kathimerini.gr

Το Hops Beer and Burgers στο Κουκάκι, προσφέρει ζουμερά burgers μαζί με μια ποικιλία από αγαπημένες μπύρες. Με urban διακόσμηση και αισθητική που θυμίζει pub, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν μπυραρίες στο κέντρο της Αθήνας με δροσιστικές μπύρες και american style κουζίνα!

e-table tip: Στο Hops Beer and Burgers θα δοκιμάσεις χορταστικές σαλάτες, το σπέσιαλ buffalo cheese burger, με μπιφτέκι από 100% ελληνικό βουβάλι από τη λίμνη Κερκίνη, το The Gorgonzola and onions burger, The Philly cheese steak sandwich, και το χοιρινό κότσι που σιγοψήνεται για ώρες, με σάλτσα μπύρας και πορτοκάλι!

 

Κλείσε στo Hops Beer & Burger

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close