Καλό φαγητό μετά μουσικής στο Ηράκλειο

798

Κάτι το καλοκαίρι που το νιώθουμε πια για τα καλά, κάτι ο ήλιος κι η θάλασσα, δε θέλει και πολύ για να μας ανέβει η διάθεση. Έτσι, όπως είναι αναμενόμενο, αρχίζουμε να θέλουμε πιο παραλιακά μέρη για την έξοδό μας και φυσικά για τις διακοπές μας που να μπορούν να ενισχύσουν τη χαλαρή διάθεση στην οποία βρισκόμαστε. Εμείς, λοιπόν, σας βρήκαμε πέντε εστιατόρια στο Ηράκλειο με live μουσική για να απολαύσετε όσο γίνεται περισσότερο το γεύμα σας.

Το Μπαχάλικο παρατρίχα καφενές στο κέντρο της πόλης είναι ένα ευχάριστο και ζεστό μαγαζί με εκπληκτικούς μεζέδες αλλά και καλό κρασί για να το συνοδεύσετε. Για όσους το επιθυμούν, υπάρχει ζωντανό πρόγραμμα κάθε Τρίτη (κρητικά) και Πέμπτη (έντεχνο – λαϊκό).

Το Αλάι Κρητική Κουζίνα είναι ένα ελληνικό εστιατόριο με καλό φαγητό και ωραία μουσική. Το μενού βασίζεται στο κρητικό ελαιόλαδο, τα όσπρια και τα λαχανικά, τα αρωματικά βότανα της κρητικής φύσης, κρητικά τυριά και όλα τα άλλα κρητικά καλούδια. Κάθε Σάββατο επίσης υπάρχει ζωντανή μουσική μετά τις 22.30.

Η Θαλασσινή Αύρα στην Αμμουδάρα είναι ένα εστιατόριο με πλούσιο κατάλογο, από μαγειρευτά και της ώρα μέχρι μεζεδάκια και χειροποίητες πίτσες σε ξυλόφουρνο. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε μαζί με το φαγητό σας να απολαύσετε live μουσική από Τετάρτη έως Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή από τη 13.00 έως αργά.

Στο μεζεδοπωλείο Αίθριον Μιλάτου θα βρείτε σπεσιαλιτέ της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας με υλικά που έρχονται κυρίως από την κρητική γη. Γάστρα στον φούρνο, σουπιές με σπανάκι, χυλοπίτες με αχνιστά μύδια αποτελούν μερικές από τις καλύτερες επιλογές του μαγαζιού που βρίσκεται στο πεζόδρομο Μιλάτου. Κάθε Τρίτη από τις 21.00 υπάρχει live έντεχνο πρόγραμμα.

Το Γλυκύν Βραστόν στις Πατέλες προσφέρει εκλεκτά μεζεδάκια, μαγειρευτά και διάφορα πιάτα της ώρας. Τη νύχτα μην ξεχάσετε ότι το μαγαζί διαθέτει μερικά από τα καλύτερα ελληνικά ακούσματα για να απολαύσετε παράλληλα με το γεύμα σας.

Εάν σας ανοίξαμε την όρεξη, δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close