Νέα χρονιά με σημαντικές αφίξεις

456

Πριν μέρες μπήκαμε στην νέα χρονιά και μπορώ να πω ότι το 2017, μπήκε πολύ δυναμικά για το e-table.gr σε επίπεδο αφίξεων εστιατορίων! Ας δούμε τις πιο σημαντικές αφίξεις από την αρχή του χρόνου που αφορούν αποκλειστικά εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας που αποτελούν την απόλυτη εμπειρία γεύσης και αισθήσεων!

Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε από το πιο πολυσηζυτημένο εστιατόριο της Αθήνας που έκλεισε δύο χρόνια ζωής πριν λίγο καιρό, την Cookoovaya πίσω από το Χίλτον. Ένα εστιατόριο-δημιουργία πέντε σεφ που θα σας μυήσει στην ελληνική δημιουργική κουζίνα. Πρωταγωνιστής στην Cookoovaya είναι η ελληνική αστική κουζίνα με άριστης ποιότητας υλικά σε ένα μοναδικό περιβάλλον που θυμίζει τα παλιά καλά και κλασικά εστιατόρια!

Συνεχίζουμε με το εστιατόριο Aleria  στο Μεταξουργείο όπου μπορείτε να δοκιμάσετε την εξαιρετική κουζίνα του ταλαντούχου Γκίκα Ξενάκη, που προσφέρει εδώ και μια πενταετία -σχεδόν- ένα πραγματικό ταξίδι γεύσης στην ελληνική δημιουργική κουζίνα.

Πηγαίνοντας προς τα νότια, συναντάμε το All Senses Gastronomy, ένα μοναδικό εστιατόριο για τα ελληνικά δεδομένα. Το All senses Gastronomy είναι το πρώτο εστιατόριο στην Ελλάδα που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διέγερσης όλων των αισθήσεων όπως μαρτυρά και το όνομά του. Ειδικές προβολές, ήχοι, μυρωδιές, και φυσικά γεύσεις λειτουργούν ως γαστρονομικό ερέθισμα για να φτάσει η γευστική απόλαυση στο απόγειό της.

Ανεβαίνοντας προς τα βόρεια, το K for Kiku είναι ακόμα μια νέα άφιξη στο e-table.gr. Ιαπωνική κουζίνα αξιώσεων από το νέο αδερφάκι του μοναδικού Kiku, όπου η Ιαπωνία συναντά το Περού και η γεύση απογειώνεται! Τα ιαπωνικά υλικά συναντούν τις δυνατές γεύσεις της Λατινικής Αμερικής (τσίλι, λάιμ και κρεμμύδι) και δημιουργούνται πιάτα πολύ δυνατά σε γεύση παραμένοντας πάντα φινετσάτα!

Τέλος, κλείνουμε με δύο εστιατόρια το Tudor Hall αλλά και το GB Roof Garden στο κέντρο της Αθήνας που βρίσκονται και τα δύο στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.   Το μεν  GB Roof Garden, στο τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, προσφέρει μοναδικές γεύσεις εκπροσωπώντας την μεσογειακή κουζίνα μέσα από ένα εμπνευσμένο μενού του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου και του Chef de Cuisine Αστέριου Κουστούδη, δύο πολύ μεγάλα ονόματα της Ελληνικής σύγχρονης γαστρονομίας. Ενώ το Tudor Hall προσφέρει ελληνική δημιουργική κουζίνα όπου και πάλι , ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου δημιουργεί ένα μενού παραδοσιακών ελληνικών γεύσεων , δοσμένων σύγχρονο τρόπο, πάντα χρησιμοποιώντας ντόπια υλικά της εποχής.

 

 

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close