Με φίλες στην Θεσσαλονίκη για ιταλικό

514

Πόσες φορές δεν έχετε βγει με φίλες για ψώνια και μετά θέλετε να τσιμπήσετε κάτι ελαφρύ αλλά και νόστιμο; Στην Θεσσαλονίκη, όπως και σε όλη την Ελλάδα άλλωστε, αγαπούν την ιταλική κουζίνα. Γνώριμες γεύσεις και υλικά που τα βλέπουμε σχεδόν καθημερινά, μας έχουν κάνει λάτρεις των γεύσεων της γειτονικής  χώρας.  Ας δούμε λοιπόν μερικά εστιατόρια που μοιάζουν ιδανική επιλογή για ιταλικό φαγητό στην πόλη με καλό και γνήσιο ιταλικό φαγητό.

Da Mimmo

Ένα δείπνο στο Baku και οι Laid Back Fridays που θα αγαπήσεις

Με την πρώτη ματιά μόλις φτάσετε στο Da Mimmo θα κατάλάβετε ότι πρόκειται γι α ένα αυθεντικό Ιταλικό εστιατόριο. Ο chef Domenico Licchelli, o Mimmo, δημιουργεί αυθεντικά ιταλικά πιάτα με την παραδοσιακή συνταγή. Πολύ νόστιμες πίτσες αλλά και φρέσκα ζυμαρικά, risotti και λαχταριστά χειροποιήτα γλυκά. Στο Da Mimmo έχετε επίσης την ευκαιρία να επιλέξετε από μια πολύ καλή λίστα κρασιών για να συνοδεύσετε το πιάτο τις επιλογής σας!

Famigliano

Ένα δείπνο στο Baku και οι Laid Back Fridays που θα αγαπήσεις

Σε μικρή απόσταση από τον Λευκό Πύργο , θα βρείτε το Famigliano. Ένα ιταλικό εστιατόριο με νόστιμες προτάσεις φτιαγμένες με μεράκι και ελληνικά υλικά.  Με μια ματιά στο μενού, καταλαβαίνει κανείς πως είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξει μέσα από τόσο μεγάλη ποικιλία πιάτων.  Πίτσα, πάστα αλλά και φοκάτσα με φρέσκα υλικά και ιταλική έμπνευση. Μπρουσκέτες σε διάφορες γεύσεις, με σπαράγγια, φρέσκο σολομό αλλά και σύγκλινο Μάνης. Εσείς τι θα επιλέξετε;

Incanto

Ένα δείπνο στο Baku και οι Laid Back Fridays που θα αγαπήσεις

Στην περιοχή της Τούμπας, το Incanto θα σας εντυπωσιάσει με την ιταλική κουζίνα που προσφέρει. Φρέσκα ζυμαρικά και άλλα μεσογειακά πιάτα με gourmet διάθεση και με συνοδεία ιταλικής μουσικής. Σπεσιαλιτέ του εστιατορίου το molto traffic, χοιρινά φιλετάκια με θυμάρι, πιπεριές, σύγκλινο, πεπεροτσίνο, κρέμα γάλακτος και συνοδεία ριγκατόνι. Μην παραλείψετε να απολαύσετε μια δροσερή πανακότα για να κλείσετε γλυκά το γεύμα σας!

Μετά την βόλτα σας στην αγορά με τις φίλες κάντε την κράτησή σας online μέσα από e-table.gr, εντελώς δωρεάν, και ένα τραπέζι θα σας περιμένει για να απολαύσετε ένα ποτήρι δροσερό κρασί και ένα προσεγμένο γεύμα σε ένα από τα ιταλικά εστιατόρια της πόλης!

 

 

 

 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close