Ημέρα της Γης: 4+1 εστιατόρια κοντά στη φύση

512

Ενόψει της Ημέρας της Γης, η σκέψη του να γευματίσουμε έξω από το σπίτι, σε έναν όμορφο χώρο που να τιμά το χρώμα της ημέρας, το πράσινο, δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό μας. Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 4+1 εστιατόρια στην Αττική που μπορούν να προσφέρουν ακριβώς αυτό.

Το Στάχυ είναι ένα εστιατόριο στην Ελευσίνα με μεσογειακή κουζίνα και εκλεκτές γεύσεις από αγνές πρώτες ύλες. Δοκιμάστε χταποδάκι μαριναρισμένο σε μοσχολέμονο, κεφτεδάκια μόσχου με κρούστα παρμεζάνας, ψαρονέφρι σχάρας με σάλτσα μουστάρδα και άγριο ρύζι και πολλά άλλα.

Ο Ψαράς βρίσκεται στην παραλία του Μαραθώνα και προσφέρει ελληνική κουζίνα με έμφαση στο φρέσκο ψάρι και στους νόστιμους μεζέδες. Γαριδάκι συμιακό, μύδια αχνιστά, καλαμάρι γεμιστό, γαριδομακαρονάδα και νησιώτικη ψαρόσουπα είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρείτε εκεί.

Η Καλή καρδιά του Εγκρέ στη Ραφήνα προσφέρει ελληνική κουζίνα με ένα μενού εμπνευσμένο από παραδοσιακές και μικρασιατικές συνταγές. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την ντόπια και λαχταριστή χοιρινή μπριζόλα, κεμπάπ, σμυρνέικο κιμά σε πικάντικες συνταγές και τα γενικά καλοψημένα σπιτικά κρεατικά.

Το Τρεχαντήρι είναι μια ψαροταβέρνα στο Μαραθώνα με φρέσκα ψάρια από το καΐκι τους, εκλεκτούς σπιτικούς μεζέδες και πολλές χειροποίητες συνταγές. Στο μενού θα συναντήσετε πιάτα, όπως ζεστή ψαρόσουπα, σαρδέλα φιλέτο στο κάρβουνο, γαρίδες σαγανάκι, γαριδομακαρονάδα, κ.α.

Το Χοντρό Αλάτι βρίσκεται στη Σαλαμίνα και φημίζεται για την ελληνική κουζίνα και παραδοσιακούς μεζέδες. Οι σπεσιαλιτέ της Μεσογείου που προσφέρονται περιλαμβάνουν επιλογές, από γαύρο τηγανητό και χταποδάκι μέχρι ζουμερά μπιφτέκια και σπέσιαλ γαριδομακαρονάδα.

Εμπνευστήκατε για φαγητό στη φύση; Μπείτε τώρα e-table.gr και κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας, απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close