Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει…για ψάρι στα νότια

571

Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και τα πρώτα βήματα προς το καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν, έχουν γίνει. Μία είναι, λοιπόν, η επιθυμία μας… Καλό ψαράκι παραλιακά! Γι’ αυτό βρήκαμε για εσάς 5 καλά εστιατόρια στα Νότια προάστια, όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας.

Η Ακτή στην περιοχή της Βουλιαγμένης, με το νησιώτικο χαρακτήρα και την ανάλαφρη ατμόσφαιρα, προσφέρει εκπληκτική θέα στον κόλπο αλλά μερικά από τα ωραιότερα ψάρια. Ανάμεσα στα άλλα θα βρείτε καλαμάρι και καραβίδες σχάρας, πέννες σολομό, αστακομακαρονάδα, φαγκρί, μπαρμπούνια, λαυράκι και λινγκουίνι γαρίδες.

Το Keros Seafood Restaurant βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο κι αποτελεί μια καλή επιλογή για ψαροταβέρνα. Οι φρέσκες σπεσιαλιτέ και τα ψάρια από τα Κουφονήσια και τα ντόπια προϊόντα των Μικρών Κυκλάδων σίγουρα θα σας πείσουν να ξαναπάτε. Το μαγαζί προτείνει ριζότο με θαλασσινά, καλαμάρι γεμιστό με φέτα και μυρωδικά και χυλοπίτες με γαρίδα και πολλά άλλα.

Στο εστιατόριο Μπουγιαμπές στο Παλαιό Φάληρο θα δοκιμάσετε πλούσιες σαλάτες, μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, ικανά να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους ενώ από το μενού ξεχωρίζει η γευστική σούπα μπουγιαμπές φτιαγμένη με μαεστρία.

Η ψαροταβέρνα Γαρμπή στη Βουλιαγμένη φημίζεται για το φρέσκο ψάρι και την εκπληκτική της θέα. Αυθεντικό γαριδάκι Σύμης, μουσακάς γαρίδας, λαβράκι σεβίτσε και μπακαλιάρος με σκορδαλιά παντζάρι είναι μόνο μερικά από αυτά που θα βρείτε εκεί.

Το Rafale στη Βουλιαγμένη προσφέρει ένα μενού υψηλής ποιότητας με έμφαση στα ψάρια και τα θαλασσινά. Κατά την επίσκεψή σας, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε νόστιμη μπουγιαμπέσα και παπαρδέλες με γαρίδες και βότκα μαζί με ένα ποτήρι κρασί από την πλούσια λίστα τους.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close