Για ούζο και ψάρι λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη !

755

Ο Δεκαπενταύγουστος πέρασε αλλά δε μας πτοεί καθόλου γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται! Και επειδή φέτος ήταν ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι ομολογουμένως λογικό είναι να θέλουμε να “ξεφύγουμε” λίγο παραπάνω! Αυτό που είναι πιο συνηφασμένο με το καλοκαίρι είναι το να πάει κανείς δίπλα στην θάλασσα και να απολαύσει ένα ούζο με έναν ωραίο θαλασσινό μεζεδάκι. Αν βρίσκεσαι δε και στην Θεσσαλονίκη που γενικά το έχουν με τους μεζέδες τόσο το καλύτερο! Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα πιο όμορφα ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα στην Θεσσαλονίκη!

Βολτάροντας προς την Νέα Κρήνη, μπορείς να κάνεις μια στάση στο εστιατόριο Μαϊάμι που είναι το κατάλληλο για φρέσκο ψάρι και φυσικά μπορείς να πας με όλη την οικογένεια!

Προς Καλαμαριά μεριά, υπάρχει η Fishαλλίδα Mare στην παραλία Αρετσούς που αν μετά το ούζο θελήσεις και το κάτι άλλο, επέλεξε ψαρόσουπα ή γαλέο σαγανάκι που είναι από τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος.

Λίγο πιο πέρα στους Νέους Επιβάτες, στην ψαροταβέρνα ο Αντώνης θα φας καλαμαράκια, μπακαλιάρο σκορδαλιά, χταποδάκι ψητό και νόστιμες σουπιές!

Σε ένα άλλο όμορφο προορισμό λίγο έξω από την πόλη, στην Περαία μπορείς να κάνεις μια στάση στη ψαροταβέρνα Μυθομαγειρέματα όπου η σεφ Κική Λάγα σερβίρει παραδοσιακά πιάτα ελαφρώς πειραγμένα όπως λαχανοντολμάδες με γαρίδες , τηγανιά χταποδιού και άλλα τέτοια νόστιμα!

Κάνε κράτηση δωρεάν και online μέσα από το e-table.gr σε μια από αυτές τις ψαροταβέρνες λιγο έξω από την Θεσσαλονίκη γιατί το καλοκαίρι συνεχίζεται!!!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close