Για πίτσα στην Χαλκιδική

356

Οι ώρες που είμαστε στην παραλία είναι ώρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης που απολαμβάνουμε με τους δικούς μας ανθρώπους ή και μόνοι. Είτε, όμως, είμαστε οι τύποι της βουτιάς είτε της ηλιοθεραπείας, το σίγουρο είναι ένα. Μετά από τόση κούραση χρειαζόμαστε ένα καλό γεύμα για να αναπληρώσουμε δυνάμεις. Εμείς, λοιπόν σας βρήκαμε πιτσαρίες στη Χαλκιδική, όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μετά τη θάλασσα.

Η Pizza di Spagna βρίσκεται στην ειδυλλιακή παραλία της Αφύτου και προσφέρει ιταλική κουζίνα σε τραπέζια δίπλα στη θάλασσα. Εκεί θα δοκιμάσετε ελληνική πίτσα με μπέικον και μανιτάρια, λαχταριστή καρμπονάρα, τορτελίνια με λαχανικά και μακαρόνια με λευκές ή κόκκινες χειροποίητες σάλτσες.

Το εστιατόριο Nikos Pizza restaurant στην Άφυτο διαθέτει μεγάλη ποικιλία πιάτων για να ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Πίτσα, μακαρόνια, κρεατικά, σαλάτες ακόμη και πρωινά σας περιμένουν εκεί να τα απολαύσετε.

Στη Roma Pizza θα συναντήσετε μεγάλη ποικιλία σε πίτσα, ελληνική κουζίνα και ιταλικές σπεσιαλιτέ. Το εστιατόριο προτείνει πίτσα ελληνική, vegetarian, πίτσα με ζαμπόν, μπέικον και μανιτάρια, πεπερόνι με καυτερή πιπεριά, φιλετάκια κοτόπουλο, καρμπονάρα και μπιφτέκι με σάλτσα roma pizza αλλά στον κατάλογο θα βρείτε πολλά ακόμα πιάτα που θα σας ευχαριστήσουν.

Εάν σας ανοίξαμε την όρεξη για γεύμα σε πιτσαρία δεν έχετε παρά να μπείτε στο e-table.gr και να κάνετε κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close