Γευστική Αράχωβα

571

Μετά από μια γεμάτη μέρα στις πίστες τη Αράχωβας σίγουρα θα ψάξεις κάτι καλό για να φας  και να ολοκληρώσεις την μέρα σου νόστιμα. Το e-table σου προτείνει 4 διαφορετικά εστιατόρια στην περιοχή της Αράχωβας που θα σου αρέσουν σίγουρα τα φαγητά τους αλλά και το όμορφο περιβάλλον!

 

Το Αρχοντικό

775840b6a0c36340aba8f713b1f4323f

Στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας, στην στροφή πριν από τη γέφυρα και με θέα το ρολόι της πόλης, βρίσκεται το Αρχοντικό. Το μενού  έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα και χρησιμοποιώντας ντόπια υλικά και προϊόντα της Αράχωβας. Αν το επισκεφθείτε μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το σαγανάκι  με φρέσκια ντομάτα, ημίσκληρο τυρί και σουσάμι, την ψητή φέτα, το Αραχωβίτικο λουκάνικο και τα ψητά λαχανικά με την παραδοσιακή φορμαέλλα. Για τους λάτρεις της σούβλας, θα προτείνουμε το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι από ντόπιο κρέας.

Το Φασούλι

fasouli

Στην Αράχωβα πηγαίνοντας για το Χιονοδρομικό κέντρο η παραδοσιακή ταβέρνα Το Φασούλι αποτελεί μια ιδανική επιλογή για το φαγητό σας. Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα, μαγειρευτά και ψητά της ώρας, ένα μενού για όλα τα γούστα. Δοκιμάστε την σαλάτα Φασούλι και το μοσχαράκι παστιτσάδα.  Σπιτικά επιδόρπια θα κλείσουν ένα απολαυστικό γεύμα με τον καλύτερο τρόπο. Το ξύλο και η πέτρα κυριαρχούν στο χώρο δημιουργώντας μια φιλόξενη και όμορφη ατμόσφαιρα, το service είναι άψογο και έχει εκπληκτική θέα.

Tavola

f07702a8050b5c2bc09b2d3b1172663a

Κάτι διαφορετικό από τα προηγoύμενα εστιατόρια είναι το Tavola. Όπως υποδεικνύει το όνομά του πρόκειται για ένα Ιταλικό εστιατόριο όπου ο σεφ και ιδιοκτήτης και σεφ, επιστρατεύει όλη του τη φαντασία για ένα επιτυχηµένο µενού, στο οποίο η σύµπραξη ιταλικής κουζίνας µε ελληνικά προϊόντα έχει επιτευχθεί με μοναδικό τρόπο. Highlight του εστιατορίου τα σπαγγέτι ολικής άλεσης µε φασκόμηλο, πανσέτα και κολοκύθι, το ριζότο με άγρια μέντα Παρνασσού, κρόκο Κοζάνης και λουίζα και το ριζότο με άρωμα λεμονιού και λεβάντα.

Φτερόλακκα

fterolakka

Στο κέντρο της Αράχωβας βρίσκεται η ανακαινισμένη ταβέρνα – εστιατόριο “Φτερόλακκα”. Ένας ζεστός και παραδοσιακός χώρος που αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό για κάποιον που θέλει ποιότητα, ποσότητα και σωστή εξυπηρέτηση. Εκεί όλα γίνονται γίνονται όπως τα παλιά χρόνια.  Το ψωμί ζυμώνεται και ψήνεται στο εστιατόριο και το φύλλο για της παραδοσιακές πίτες  ανοίγεται καθημερινά. Παραδοσιακή μαγειρική και φαγητά χειροποίητα που πραγματικά θα ευχαριστηθείς.

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close