Οι Γεύσεις της Θεσσαλονίκης!

703

Πριν από 6 μήνες περίπου, οι New York Times έκαναν αναφορά στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη και στα γαστρονομικά της στέκια κατατάσσοντάς την μέσα στους τοπ προορισμούς για το 2016. Η Θεσσαλονίκη πάντα θα είναι ένας προορισμός όπου ξέρεις ότι θα φας νόστιμο φαγητό και μάλιστα σε λογικές τιμές. Οι κουζίνες από τις γείτονες χώρες αλλά και από τους πρόσφυγες που έφτασαν εκεί έχουν δημιουργήσει ένα γευστικό καμβά που πολλές άλλες πόλεις ζηλεύουν.

Έτσι κι εμείς, επισκεφτήκαμε την πόλη και αποφασίσαμε να κάνουμε ένα εβδομαδιαίο αφιέρωμα μεταφέροντας σας την εμπειρία μας σε κάποια από τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης αλλά και στα γαστρονομικά στέκια της.

Επισκεφτήκαμε παραδοσιακά μεζεδοπωλεία, στέκια φοιτητών, καλά εστιατόρια με κρασί από αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο. Γευματίσαμε σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο και περάσαμε ένα μεσημέρι σε ένα εστιατόριο μέσα στη φύση, λίγο πιο πάνω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αν λοιπόν είστε από την Θεσσαλονίκη ή σχεδιάζετε να την επισκεφτείτε δεν έχετε παρά να μας παρακολουθήσετε σε αυτό το γευστικό ταξίδι.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close