Εστιατόρια που κλείνεις τραπέζι online και απολαμβάνεις ΔΩΡΕΑΝ κέρασμα!

1.1K

Θες να κανονίσεις έξοδο με την παρέα σε φοβερά εστιατόρια με έκπτωση στην Αθήνα; Σου έχουμε μία φοβερή πρόταση: κλείσε σε κάποιο από αυτά τα εστιατόρια το τραπέζι σου online και διάλεξε αν θες έκπτωση ή Freebies: ΔΩΡΕΑΝ κέρασμα σε ποτό, ορεκτικό ή γλυκό!  Απλά επιλέγεις με τη γαλάζια κουκίδα !

Ενθύμιον, Άνω Πατήσια | Music Restaurant με Μεσογειακή Κουζίνα

εστιατόρια με έκπτωση

Το Ενθύμιον είναι ένα ελληνικό εστιατόριο που στεγάζεται σ’ ένα παλιό νεοκλασικό σπίτι στα Άνω Πατήσια. Σε ένα ρετρό και φιλόξενο χώρο, θα απολαύσεις μεσογειακές γεύσεις με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής πιάνου, κιθάρας και σαξόφωνου. Ξεχωρίζουν τα απολαυστικά πλατό με τυριά, αλλαντικά, λουκάνικα και φυσικά οι κρέπες σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς και gourmet αρώματα, που αποτελούν και το ατού του εστιατορίου.

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 10% στις τιμές καταλόγου ή απόλαυσε 1 ποτήρι λευκό ή κόκκινο κρασί 200ml βιολογικό της Λήμνου. 

 

Κλείσε στο Ενθύμιον

 


 

Ο Κορομηλάς, Αγία Παρασκευή | Παραδοσιακή Ταβέρνα με ωραία αυλή & καλά κρέατα

Ο Κορομηλάς είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα στην Αγία Παρασκευή που λειτουργεί εδω και 60 χρόνια σε έναν ζεστό και φιλικό χώρο φτιαγμένο με μεράκι και γούστο. Η ταβέρνα προσφέρει ελληνική κουζίνα με έμφαση στο κρέας. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις χωριάτικη σαλάτα, τζατζίκι, κολοκυθάκια, τυροκροκέτες, τηγανιά κόκκινη, μπριζόλα χοιρινή, μπον φιλέ, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, μπιφτέκι, παϊδάκια γαλακτός, ψαρονέφρι και λουκάνικο χωριάτικο.

Κάνε κράτηση με το e-table και απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ φρούτο ή γιαούρτι με γλυκό κουταλιού

 

Κλείσε στον Κορομηλά

 


 

Ρακόμελο, Ηλιούπολη | Μεζεδοπωλείο με Fusion Ελληνική Κουζίνα & Κρητικές επιρροές

εστιατόρια με έκπτωση

Σε μια πέτρινη πολυκατοικία του 29′ στην Ηλιούπολη, θα βρεις το μεζεδοπωλείο Ρακόμελο. Ένας πολύχρωμος χώρος που αγαπάει το ρακόμελο και την fusion ελληνική κουζίνα, περιμένει εσένα και την παρέα σου να δοκιμάσετε πατατοσαλάτα, κρητικά ντακάκιαχοιρινή τηγανιά με λευκό κρασί και γραβιέρα, λουκάνικο καπνιστό σε οξιά γεμιστό με φέτα και ντομάτα και ρολάκια με κατσικίσιο τυρί και σιρόπι ρακόμελου. Live μουσική κάθε Πάρασκευή από τις 22:00 με Ελληνικά και Ξένα και την Κυριακή από τις 20:30 με Ρεμπέτικα και Ελαφρολαϊκά.

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 20% στις τιμές καταλόγου ή απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ 50 ml ρακόμελο άνα άτομο.

 

Κλείσε στο Ρακόμελο

 


 

Kallio 5, Βύρωνας | Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο με Ελληνική Κουζίνα & Καλό Κρασί

εστιατόρια με έκπτωση

Ένα σχετικά νέο μεζεδοπωλείο στο Βύρωνα είναι το Kallio 5. Με καλό ελληνικό φαγητό, ποιοτικό κρασάκι και ζωντανή μουσική τις καθημερινές, θα απογειώσει το κέφι της παρέας σου. Ο χώρος είναι μοντέρνος, μεγάλος και κυριαρχεί το ξύλο και το bronze χρώμα. Δοκίμασε τη σαλάτα Kallio 5, παστουρμαδόπιτα, φλογέρες ζαμπόν- τυρί, μυζηθροπιτάκια, χαλούμι ψητό με μπέικον, μπεκρή μεζέ και παραδοσιακή τηγανιά.

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 25% στις τιμές καταλόγου ή απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ 1 ποτήρι κρασί λευκό/ κόκκινο/ ροζέ 150ml house wine.

 

Κλείσε στo Κallio 5

 

 


 

Dr.Burger Steakhouse & Bar, Χαλάνδρι | American Style Κουζίνα με Πάθος για Burger και Steaks

εστιατόρια με έκπτωση

Στη πολσύχναστη Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι θα βρεις το φοβερό Dr. Burger Steakhouse & Bar. Αν είσαι πιστός κρεατοφάγος αλλά και burger lover, θα γίνει το στέκι σου! Εδώ θα βρεις λαχταριστά burger που παρασκευάζονται καθημερινά και μάλιστα από 100% κιμά black angus, αλλά και μοναδικά steak όπως Rib Eye και το χορταστικό Tomahawk. Για τους χορτοφάγους υπάρχει και το Vegetarian burger me cheddar, πιπεριές, μελιτζάνα και κολοκύθια.

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 15% στις τιμές καταλόγου ή απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ ένα Σουφλέ σοκολάτας άνα άτομο

 

Κλείσε στο Dr. Burger

 


 

Όπως Παλιά, Αμπελόκηποι | Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο με Μεσογειακή Κουζίνα & Νόστιμες Ποικιλίες

εστιατόρια με έκπτωση

Το μεζεδοπωλείο Όπως Παλιά στους Αμπελόκηπους είναι ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο με παραδοσιακές γεύσεις. Απλά μεζεδάκια και νόστιμα πιάτα της ελληνικής κουζίνας είναι οι πρωταγωνιστές του μενού. Δροσερές σαλάτες, νόστιμες ποικιλίες κρεατικών, φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια, κολοκυθοκεφτέδες, γαρίδες και καλαμαράκια τηγανητά σε περιμένουν να τα απολαύσεις σε έναν υπέροχο χώρο με πρωτότυπη διακόσμηση! Live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21:30.

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 10% στις τιμές καταλόγου ή απόλαυσε  ΔΩΡΕΑΝ ένα γλυκό ημέρας ανά άτομο.

 

Κλείσε στo Όπως Παλιά

 


 

O Μπερμπάντης Γάτης Ρακάδικο, Άγιος Δημήτριος | Παραδοσιακό Ρακάδικο με Εκλεκτές Γεύσεις

Μπερμπάντης Γάτης Ρακάδικο είναι ενα μεζεδοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο που προσφέρει ελληνική κουζίνα και σπιτικούς μεζέδες σε χαμηλές τιμές που συνοδεύονται με εκλεκτή ρακή. Σε ένα ζεστό χώρο με ωραία διακόσμηση θα δοκιμάσεις νόστιμη καβουροσαλάτα, λαχταριστό μπουγιουρντί, στριφτόπιτα με μέλι και κουκουνάρι, καγιανά, φιλέτο σαρδέλα ψητή, μυδιά σαγανάκι, γαρίδες μουστάρδας, και τέλος το αρμένικο χειρόποιητο κεμπάπ.

Κάνε κράτηση με το e-table και απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ 1/2 κιλό λευκό/κόκκκινο/ροζέ χύμα κρασί για 2 άτομα ή 1 κιλό λευκό/κόκκινο/ροζέ χύμα κρασι για 4 άτομα.

 

Κλείσε στo Μπερμπάντης Γάτη

 


 

Δουράμπεης, Καστέλλα | Fish Restaurant με Φρεσκα Ψάρια & Θαλασσινά

Ο Δουράμπεης στον Πειραιά, στο γραφικό Μικρολίμανο είναι από τα πιο γνωστά εστιατόρια για φρέσκο ψάρι σε όλη την Αθήνα. Προσφέρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και πρόκειται για σημείο αναφοράς στην περιοχή για τους λάτρεις του ψαριού. Ολόφρεσκα ψάρια και καθαρές γεύσεις που έχουν χτίσει εδώ και τρεις γενιές τη φήμη του εστιατορίου, όταν από τη δεκαετία του ’30, οι ψαροφαγάδες της εποχής, πήγαιναν στο Τουρκολίμανο και στον Δουράμπεη για το φρέσκο ψάρι του. Αχνιστές πετροσωλήνες, καραβίδες μαρινάτες και το ψητό ψάρι συγκαταλέγονται στα καλύτερα πιάτα του μενού, μαζί με την ομώνυμη σαλάτα του εστιατορίου ενώ οι επιλογές ποικίλουν ανάλογα τη μέρα που θα βρεθείτε στο κατάστημα και τα είδη που οι ψαράδες θα έχουν προμηθεύσει τον Δουραμπέη.

Κάνε κράτηση με το e-table και απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ 1 φιάλη λευκό κρασί 750ml Κυδωνίτσα του Τσιμπίδη/4 άτομα ή μισή φιάλη/2 άτομα.

 

Κλείσε στo Δουράμπεη

 


 

Κελάρι, Κερατσίνι | Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο με Ελληνική Κουζίνα & δημιουργικές προεκτάσεις

εστιατόρια με έκπτωση

Το Κελάρι είναι ένα αγαπημένο μεζεδοπωλείο στο Κερατσίνι κοντά στην κεντρική Γρηγορίου Λαμπράκη. Η διακόσμηση του χαρακτηρίζεται απο την έντονη παρουσία ξύλου και πέτρας που σε καλωσορίζουν σε ένα ζεστό, παραδοσιακό σκηνικό. Η κουζίνα βασίζεται σε ελληνικές συνταγές με δημιουργικές προεκτάσεις. Τα πιάτα που προτείνουμε να δοκιμάσεις είναι σαλάτα Κελάρι, χαλούμι σχάρας, φλογέρες, κεμπάπ γιαουρτλού και ποικιλία κρεατικών. Live μουσική κάθε Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο από τις 21:00 – 03:00 και Κυριακή 14:00 – 00:00.

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 20% στις τιμές καταλόγου ήαπόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ 1/2 κιλό λευκό/ροζέ χύμα κρασί για 2 άτομα ή 1/2 κιλό λευκό/ροζέ χύμα κρασι για 4 άτομα.

 

Κλείσε στο Κελάρι

 


 

Wabi Sabi, Κέντρο Αθήνας | Εστιατόριο Ασιατικής-Πολυνησιακής Κουζίνας

Το εστιατόριο Wabi Sabi στην Αθήνα είναι ένα αγαπημένο στέκι για ασιατική – πολυνησιακή κουζίνα στο κέντρο της πόλης. Ο χώρος είναι χαλαρός, με μοντέρνο design και βιομηχανικό στιλ, που ταιριάζει απόλυτα στην urban αισθητική της Αθήνας, συνοψίζοντας την ιαπωνική φιλοσοφία στην ομορφιά της απλότητας στα καθημερινά πράγματα και τις καθαρές, νόστιμες γεύσεις. Το περίφημο ασιατικό εστιατόριο της Εμμανουήλ Μπενάκη φέρνει εξωτικό αέρα στο κέντρο της Αθήνας με sushi και ασιατικά πιάτα σε χαμηλές τιμές, κάνοντας την ιαπωνική γαστρονομία προσιτή εμπειρία για όλους. Δοκίμασε Pad Thai, Tom Yam soup, noodles soups, Mango salad, Vietnamese chicken salad και εξαιρετική πάπια Πεκίνου.

Κάνε κράτηση με το e-table και απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ Λουκουμάδες μπανάνα ή λουκουμάδες με κρέμα καρύδας με μέλι και παγωτό.

 

Κλείσε στο Wabi Sabi

 


 

Θυμάρι, Χαϊδάρι | Εστιατόριο με Ελληνική Κουζίνα στο δάσος του Χαϊδαρίου

εστιατόρια με έκπτωση

Το εστιατόριο Θυμάρι στο Χαϊδάρι είναι ένα αγαπημένο σημείο συνάντησης για ελληνική κουζίνα. Στον πεζόδρομο του δάσους Χαϊδαρίου θα συναντήσεις έναν όμορφο χώρο όπου το μοντέρνο συναντά την παράδοση, μέσα από φρέσκες συνταγές που δημιουργούνται με φαντασία και βασίζονται σε αγνά υλικά από μικρούς παραγωγούς. Διαλεχτά τυριά, εκλεκτά κρεατικά, νόστιμη μοναστηριακή τηγανίτα με σουτζούκι, ντοματοκεφτέδες, χειροποίητο κοντοσούβλι, μοναδικό χοιρίνο κότσι, που σιγοψήνεται στο φούρνο για τρεις ώρες και πολλές ακόμα νοστιμιές δημιουργικής κουζίνας σε περιμένουν!

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 10% στις τιμές καταλόγου ή απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ 1 ποτήρι κρασί λευκό/κόκκινο/ροζέ 150ml Κτήμα Ζίτσας.

 

Κλείσε στο Θυμάρι

 


 

Παράγκα,Μικρολίμανο | Ταβέρνα με Ελληνική Κουζίνα & Θέα τη θάλασσα

Η Παράγκα στο Μικρολίμανο είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για ελληνική κουζίνα και μεζέδες δίπλα στη θάλασσα. Βρίσκεται στο πιο προνομιακό σημείο του Πειραιά, έχει θέα το απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού και συνδυάζει το ύφος μιας μοντέρνας ταβέρνας με την παράδοση. Απολαύστε το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον της ταβέρνας με λαχταριστά πιάτα και εκλεκτά ψητά! Εδώ θα βρεις εδέσματα από τη ρεμπέτικη τηγανιά, το μεζέ του Σταύρακα, το Όργιο της Παράγκας, το μεγάλο κολατσιό του Φαγάαρνάκι γάλακτοςκοκορέτσιπαϊδάκιακαι ψαρονέφρι!

Κάνε κράτηση με το e-table και  απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ με 1 λίτρο κρασί house wine λευκό, κόκκινο, ροζέ, ημίγλυκο κόκκινο & λευκό, κερασμένο 1 ακόμα ή με 1/2 λίτρο κερασμένο άλλο 1/2. 

 

Κλείσε στην Παράγκα

 


 

Αλισμαρί, Μοσχάτο | Ταβέρνα με Ελληνική Κουζίνα & Σπιτικές Γεύσεις

εστιατόρια με έκπτωση

Το Αλισμαρί στο Μοσχάτο προσφέρει ελληνική κουζίνα και αποτελεί ένα από πιο καλές ταβέρνες της περιοχής. Το μενού φημίζεται για τις σπιτικές γεύσεις του. Δοκίμασε καλομαγειρεμένα ορεκτικά, νόστιμα κρεατικά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, με το μυδοπίλαφο και το ψαρονέφρι γεμιστό με λιαστή ντομάτα να πρωταγονιστούν.

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 15% στις τιμές καταλόγου ή απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ για επιδόρπιο καρυδόπιτα ή ραβανί.

 

Κλείσε στo Αλισμαρί

 


 

Μαχαιροπίρουνο, Νέα Σμύρνη | Μοντέρνα Ταβέρνα με καλές επιλογές σε Grill

εστιατόρια με έκπτωση

To Μαχαιροπίρουνο στη Νέα Σμύρνη είναι μια μοντέρνας ταβέρνας με καλή ελληνική κουζίνα. Ο ανακαινισμένος χώρος της παλιάς μονοκατοικίας, στην Ελευθερίου Βενιζέλου είναι όμορφα διακοσμημένος, με ζεστά χρώματα, ιδανικός για ηρεμία και χαλάρωση. Στο Μαχαιροπίρουνο θα δοκιμάσεις πολλές  σπεσιαλιτέ που θα συνοδεύσεις με καλό κρασί, όπως τα ρολλάκια με κασέρι και προσούτο, μοσχαρίσια γλώσσα, ψαρονέφρι γεμιστό, πέννες με κοτόπουλο, μπέικον, μανιτάρια, κρέμα παρμεζάνας και ρίζοτο μανιτάρια με σχοινόπρασο και σαφράν!

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 15% στις τιμές καταλόγου ή απόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ 1 ποτήρι κρασί λευκό/κόκκινο/ροζέ 150ml house wine.

 

Κλείσε στo Μαχαιροπίρουνο

 


 

Ρίζες, Μελίσσια |Τσιπουράδικο για ψαγμένες γευστικές εμπειρίες

εστιατόρια με έκπτωση

Οι Ρίζες είναι ένα παραδοσιακό βολιώτικο τσιπουράδικο στα Μελίσσια για ψαγμένες γευστικές εμπειρίες. Το μενού περιέχει φαγητά και μεζέδες φτιαγμένα με πρώτες ύλες από παραγωγούς από την περιοχή του Βόλου και γενικότερα από την Βόρεια Ελλάδα. Ο χώρος είναι λιτός με περιποιημένα τραπεζάκια όπου θα κάτσεις να απολαύσεις τα παραδοσιακά 25αράκια με βολιώτικο τσίπουρο με τα ανάλογα πεντανόστιμα πιατάκια μεζέδων. Ετοιμάσου να δοκιμάσεις εκλεκτές ποικιλίες αλλαντικών και τυριών, ροκφόρ με σουτζούκι Αβακιάν, γαρίδες σαγανάκι, μύδια καπνιστά και φοβερές τηγανιέςLive μουσική κάθε Σάββατο από τις 22:00.

Κάνε κράτηση με το e-table και κέρδισε έκπτωση έως 20% στις τιμές καταλόγου ήαπόλαυσε ΔΩΡΕΑΝ το ορεκτικό της ημέρας.

 

Κλείσε στις Ρίζες

 


 

Ανακάλυψε και κλείσε τραπέζι στα πιο νόστιμα εστιατόρια με Freebies στην Αθήνα!

 

Κλείσε σε εστιατόρια με Freebies!

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close