H Eλληνική Δημιουργική Κουζίνα στο Artisanal

Στο Artisanal Lounge & Gardens, για 3 ακόμα Δευτέρες, θα δοκιμάσουμε τις δημιουργίες νέων ταλαντούχων Ελλήνων σεφ που ειδικεύονται στην ελληνική δημιουργική κουζίνα, μέσα από τις βραδιές γευσιγνωσίας που διοργανώνει.
Κωνσταντίνα Φάκλαρη, o Σταμάτης Μαρμαρινός και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης μας παρουσιάζουν το δικό τους προσωπικό μενού υπό το βλέμμα του chef του Artisanal, Δημήτρη Δημητριάδη. 
1 Φεβρουαρίου – Κωνσταντίνα Φάκλαρη
 
Βελουτέ σούπα τοπιναμπούρ με χόρτα, chorizo και λαυράκι σοτέ
Γίγαντες με lime, άνηθο και tartar σολομού με τζίντζερ
Κριθαράκι με καραβίδες και lemongrass
Αρνάκι με βούτυρο μελιού, πουρέ γλυκοπατάτας και μανιτάρια στιφάδο
Mousse σοκολάτας γάλακτος με τοματάκι και sauce λευκής σοκολάτας με δυόσμο και αγριοκύμινο
8 Φεβρουαρίου – Σταμάτης Μαρμαρινός
 
Amuse Bouche
Πατατόσουπα με λαχανίδα, προπύρα Σπετσών και χωριάτικο λουκάνικο
Αθηναική με σφρυρίδα και αυγοτάραχο
Χτένια με αγγινάρα, προσούτο Ευρυτανίας και μάραθο
Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια
Τσουρέκι με πατισερί θρούμπι, κρέμα λεμόνι και σορμπέ ρόδι

 

22 Φεβρουαρίου – Άλεξ Τσιοτίνης

Βελουτέ καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο
Κοιλιά τόνου κονφί με πουρέ από μαυρομάτικα και κέτσαπ από αγγούρι
Ριζότο από σιτάρι με πανσέτα, καλαμάρι και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
Ουρά μόσχου με λαγόχορτο και τρομπέτες
Κρέμα καραμελέ τριαντάφυλλο με βανίλια
Τιμή κατά άτομο 45 Ευρώ

Κάνε Κράτηση στο Artisanal

Σχετικά με τον Αρθογράφο

Έλενα Σμπώκου
Author with 52 posts
Περισσοτερα για Έλενα Σμπώκου

Σχετικά Άρθρα