Για φαγητό στην Πεντέλη

1.3K

Εάν βρίσκεστε στην Αττική και ψάχνετε ένα μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε τη φύση, ειδικά τώρα που ο καιρός φαίνεται να μπαίνει σε καλοκαιρινή διάθεση, ποια καλύτερη επιλογή από την Πεντέλη. Είναι γνωστή για τα υπέροχα τοπία της καθώς επίσης για το ωραίο της φαγητό. Το e-table.gr, λοιπόν, έψαξε και βρήκε για εσάς τα καλύτερα εστιατόρια στην Πεντέλη, όπου μπορείτε να γευματίσετε.

Το εστιατόριο Ο Τέλης, τοποθετημένο μέσα στα πλατάνια, προσφέρει ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον στους πελάτες του. Είναι γνωστό για το «εξοχικό» του αλλά και τη μεγάλη ποικιλία του σε πιάτα μαγειρευτά και σχάρας.

Στην ταβέρνα Πεντελέθεν θα βρείτε ορεκτικά και σπεσιαλιτέ του μαγαζιού από πολλά σημεία της Ελλάδας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τη σιγοψημένη στο φούρνο γουρουνοπούλα  (όπως φτιάχνεται στη Μεσσηνία), την σπαλομπριζόλα και το σφουγγάτο με αβγά και κολοκύθια.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση είναι η Σμίλη, ένα ιταλικό εστιατόριο στην Πεντέλη, όπου θα βρείτε γεύσεις από Βενετία και Νάπολη, ιταλική πίτσα σε ξυλόφουρνο, παγωτό και καφέ Λομβαρδίας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό γεύμα.

Το παραδοσιακό Πηλιορείτικο είναι εξοπλισμένο με γευστικά φαγητά από τη γάστρα. Στον όμορφο χώρο που προσφέρει μπορείτε να απολαύσετε το νοστιμότατο αρνάκι στη λαδόκολλα ή τον κρασάτο κόκορα.

Το Ground Bar ικανοποιεί τις ανάγκες όλης της μέρας, αφού διαθέτει από καφέ για το πρωί μέχρι φαγητό και ποτό το βράδυ. Φρέσκες σαλάτες, μοναδικά κοκτέιλ, εκπληκτικά λινγκουίνι και η φοβερή «Amatriciana» κλέβουν τις εντυπώσεις.

Εάν σας βάλαμε την ιδέα να οργανώσετε μια όμορφη εξοχική βόλτα σε συνδυασμό με καλό φαΐ, κάντε δωρεάν κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας και επωφεληθείτε με εκπτώσεις ειδικά για το e-table.gr που φτάνουν έως 15%. 

 

 

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close