Πηγαίνουμε για Φαγητό πριν το Θερινό Σινεμά

582

Το να κλείνετε εισιτήριο για να δείτε την αγαπημένη σας ταινία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός θερινού σινεμά, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι αλλά και το βραδινό αεράκι, είναι ένα ακόμη προνόμιο της εποχής που ανυπομονείτε να αδράξετε. Επειδή, όμως, μία ταινία, κρατάει το λιγότερο 90 λεπτά, ειδικά αν πάτε σε βραδινή προβολή, το πιο πιθανό είναι να ονειρεύεστε ήδη τι θα φάτε μετά. Γι’ αυτό κι εμείς σας βρήκαμε μερικά εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας, όπου μπορείτε να γευματίσετε και μετά να απολαύσετε απερίσπαστοι την προβολή σας.

Το Point of View, τοποθετημένο στον 12ο όροφο του ξενοδοχείου Dorian Inn στην Πειραιώς, διαθέτει διεθνή κουζίνα, με το μενού να περιλαμβάνει ορεκτικά, σούπες, σαλάτες, σπέσιαλ συνταγές για κρέατα, μπέργκερ, ψάρια και ριζότι. Στα συν του, η μοναδική θέα της Αθήνας.

Για τους λάτρεις του Ινδικού, υπάρχει το Indian Chef κοντά στο μετρό της Ακρόπολης που σερβίρει γευστικά πιάτα από φρέσκα ελληνικά προϊόντα. Υπάρχει, μάλιστα, μια υπέροχη ποικιλία από κρασιά και μπύρες για να συνοδεύσετε το φαγητό σας.

Εάν θα προτιμούσατε κινέζικη κουζίνα, το Attic Moon είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Το εστιατόριο της πλατείας Συντάγματος διαθέτει μεγάλη γκάμα από κρύα και ζεστά πιάτα, γλυκόξινες γεύσεις και έντονα καρυκευμένες σπεσιαλιτέ. Σούπες, σαλάτες, noodles, spring rolls, τηγανητό ρύζι και κινέζικο τσάι είναι μερικά από αυτά που θα συναντήσετε.

Για όσους από εσάς προτιμάτε το παραδοσιακό, η Τράτα θα σας ικανοποιήσει. Είναι το ψαροταβερνάκι στην καρδιά της Αθήνας που προσφέρει καλό φαγητό και φρέσκο ψάρι στους πελάτες του από το μεσημέρι έως το βράδυ.

Η Κρήτη είναι ένα οικογενειακό ρακάδικο στο κέντρο που εκπροσωπεί επάξια την τέχνη της κρητικής κουζίνας. Εκεί θα βρείτε μοναδικά πιάτα, όπως φέτα με σουσάμι και μέλι, χοχλιούς, καπνιστό απάκι και σφακιανές πίτες, με τη συνοδεία ρακής.

Θέλετε να είστε έτοιμοι για την έξοδό σας; Μπείτε στο e-table.gr και κάντε online κράτηση στο εστιατόριο της επιλογής σας απολαμβάνοντας μοναδικές προσφορές.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close