Ένα Εντυπωσιακό Εστιατόριο Μέσα σε Σπηλιά

566

Φανταστήκατε ποτέ να μπορούσατε να απολαύσετε το γεύμα σας σε ένα εστιατόριο μέσα σε σπηλιά; Είτε η απάντηση είναι θετική είτε αρνητική, το μόνο στο οποίο όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε είναι ότι πρόκειται για μία από τις πιο ιδιαίτερες, ρομαντικές και αποστομωτικές επισκέψεις που μπορεί να κάνει κάποιος (φυσικά πάντα ανάλογα τα γούστα) και οι γείτονες Ιταλοί το δημιούργησαν για το επίδοξο κοινό.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο, λοιπόν, προσφέρει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ένα ρομαντικό δείπνο στην καρδιά μιας σπηλιά γεμάτης με κεριά, κατά τη διάρκεια του οποίου ο επισκέπτης απολαμβάνει τη συγκλονιστική θέα της Αδριατικής, κυριολεκτικά από έναν γκρεμό. Το κτίσμα ανήκει στο ξενοδοχείο Grotta Palazzese που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το εστιατόριο και αποφάσισε να κάνει τα «μαγικά» του στην πόλη Polignano a Mare της Νότιας Ιταλίας.

Το εστιατόριο λειτουργεί από το 1700, όπου αποτελούσε μέρος συγκέντρωσης των ευγενών ενώ η ευρύτερη περιοχή κατοικείται από τη Νεολιθική εποχή και μάλιστα έχει αποτελέσει Ελληνική αποικία.

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close