5 εστιατόρια στο Ρέθυμνο για καλό φαγητό

1.4K

Το Ρέθυμνο δεν είναι απλά μια πολύ γραφική πόλη της Κρήτης. Είναι ένας πραγματικός γαστρονομικός προορισμός που μας μαγεύει με την καθαρότητα των γεύσεων του και φυσικά τις γεύσεις του. Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε πέντε από τα καλά εστιατόρια του Ρεθύμνου για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Ξεκινάμε με την Αυλή, ένα από τα πολύ καλά εστιατόρια της πόλης με μεσογειακή και ελληνική κουζίνα με φαγητά που παρασκευάζονται έτσι ώστε να διατηρούνται όλα τα χαρακτηριστικά του γαστρονομικού μας πολιτισμού.

Σε άλλo στυλ είναι το Kook Cucina & Bar, με καλό ιταλικό φαγητό στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου όπου ο σεφ διαμορφώνει εμπνευσμένα με ιδιαίτερη έμφαση σε αυθεντικές Ιταλικές  πρώτες ύλες, όπως τυριά και αλλαντικά που εισάγονται απευθείας από την Ιταλία.
Παραμένοντας στην γραφική Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, άλλη μια πρότασή μας είναι το Veneto Restaurant στο ομώνυμο ξενοδοχείο, με μεσογειακή κουζίνα με κρητικό προσανατολισμό.

Λίγο πιο δίπλα, βρίσκεται το εστιατόριο Αλάνα με ένα μενού γεμάτο κρητικές γεύσεις και νόστιμες προτάσεις σε ένα πολύ γραφικό περιβάλλον με πράσινο, πέτρα και πέτρινες βρύσες.

Τέλος, αφήσαμε το Peperoncino, άλλο ένα ιταλικό εστιατόριο του Ρεθύμνου στην παραλία της πόλης, ιδανικός προορισμός για pizza, pasta και άλλα ιταλικά διάσημα πιάτα!

Like
Close
e-table.gr Κρατήσεις Εστιατορίων Μ.ΙΚΕ. © Copyright 2021. All rights reserved.
Close